Help for English

English me

Nerozumím těm stupňům. Zase mě to hodilo o stupeň výš, ale úroveň mi zůstala stejná.

Dobrý den, jsou to zkušenostní body, které získáváte při práci s aplikací. Čím více aktivit uděláte a čím lépe, tím více získáváte bodů. Podrobnosti vidíte v zelených čtverečcích i v kalendáři v aplikaci.

Je to určitý motivační prvek, který nesouvisí s vaší nastavenou úrovní. I někdo, kdo má úroveň A1 může získat hodně XP, tedy zkušenostních bodů, když s aplikací pracuje.

Je to motivace i pro skupiny, kdy může mít každý nastavenou jinou úroveň, ale číslo XP zohledňuje čistě čas trávený v apce. Pro jiné je zase motivace mít všechny políčka v kalendáři zelené.

S vaší úrovní to nesouvisí, tu si nastavujete ručně.

Podrobnosti najdete v příručce: https://www.englishme.cz/guide/prehled

Odkaz na příspěvek Příspěvek od naficka vložený před 2 lety

Nerozumím těm stupňům. Zase mě to hodilo o stupeň výš, ale úroveň mi zůstala stejná.

Úroveň doporučujeme změnit ve chvíli, kdy Vám již nabízené aktivity přijdou příliš jednoduché, málo přínosné.

Ti, kteří chtějí přepnout na vyšší úroveň až v okamžiku, kdy si pro zvolenou úroveň vyzkoušeli již snad všechno, se mohou řídit novými ukazateli na stránce „Přehled“. Pokud šedé části grafu ve Slovíčka pro vás, Testy pro vás a Články pro vás zmizí, znamená to, že je nejvyšší čas zvýšit úroveň.

Právě jsem zjistila, že doplňování vět je v mobilu téměř nemožné. Když mám něco špatně a hodí mi to nápovědu, tak ta nápověda zakryje celé políčko a nelze ji jednoduše zavřít.

Dobrý den, omlouváme se za problém. Zkoušel jsem to teď na několika přístrojích a na problém jsem nenarazil. Nápověda se zavře tapnutím kdekoliv vedle bublinky s nápovědou nebo na řádek nápověda v bublině. U Vás se chová aplikace jinak? Můžete prosím uvést přístroj a prohlížeč, ve kterém aplikaci používáte, případně také konkrétně cvičení? (Ideální je hlásit problémy přímo z aplikace). Děkuji

Děkuji. Zkusila jsem klepnout vedle nápovědy a už se mi tam nepletla.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.