Help for English

Barack Obama in Prague

tak dneska jsem hledal nějakej zajímavej podcast a narazil jsem na tohle
http://news.bbc.co.uk/…/7984353.stm

nj, obama :-D celkem se divím, že přijel zrovna za náma :-D

tojo…doufal jsem,že se mu tady nic nestane.Za prvý mi přijde jako dobrej chlap a za druhý se chci taky někdy podívat do států a myslím,že kdyby se mu tady něco přihodilo tak by byla naše země asi odepsaná…žádný víza,žádný povolení.. :-D

jako je to strašný riziko..kdyby se mu něco stalo, tak čr je pro ameriku už vždycky ta nejhorší..jo, mě se zdá taky dobrej a myslím si, že má velkou snahu ten svět zas o trochu posunout dál. Zatím si podle mě vede dobře :-)

určitě má velký cíle a mám pocit ,že něco se mu povede určitě…tak sme si oddechli a můžeme v klidu dál chodit do kin na americký akčňáky :-)

jj a na potrhlý americký komedie :-D navíc jsem ráda, že se česká republika nijak neztrapnila – teda doufám v to – zatím jsem ještě o ničem neslyšela. Trapasy našich politiků někdy totiž nemaj chybu:-D

já myslim,že tam nic vážnýho nebylo..a jestli mu dali sebou na cestu do letadla basu plzní,tak nás budou mít v USA rádi :-D

Obávám se, že to bylo nějaké sklo, ale asi bez plzní :-) Věřím, že Obama má sympatie většiny lidí a jsem moc zvědavá čím nás překvapí. Doufám jen v to dobré! Myslím, že naše politické špičky má pod drobnohledem a určitě měl připraveno něco, proti případnému faux pax 8-)
Spíš mi vadí, že Ti naši kašpárci schválili „náhubkový“ zákon… Mohlo by být v AJ „SHUT UP LAW“? Obávám se, že se opět blížíme totalitě… :oops:

nj, doufám, že mu dali kvalitní plzeň, protože v poslední době prej výrobci přemýšlí o tom, že budou pivo ještě víc ředit vodou :-D s náhubkovým zákonem taky nesouhlasím, myslím, že je to pěkně přehnaný omezování tisku..

ta vývozní ven je prej mnohem lepší..kamarád byl v Řecku a potvrdil to…ale to už sme se dostali krapánek mimo téma :-D

Ono jestli každé to pivo otevřou, vezmou vzorek do laborky a při negativním nálezu mu to teprve povolí vypít, tak to dobré nebude už asi vůbec. :D

:-D :-D
Já debil tu adresu zkusil, ted mi to došlo :-D :-D

ja si rikal,kdo se chyti :-D :-D

tak to je dobrej fórek, ale naštěstí sem se nechytila :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.