tak dneska jsem hledal nějakej zajímavej podcast a narazil jsem na tohle
http://news.bbc.co.uk/…/7984353.stm
tak dneska jsem hledal nějakej zajímavej podcast a narazil jsem na tohle
http://news.bbc.co.uk/…/7984353.stm
nj, obama celkem se divím, že přijel zrovna za náma
tojo…doufal jsem,že se mu tady nic nestane.Za prvý mi přijde jako dobrej chlap a za druhý se chci taky někdy podívat do států a myslím,že kdyby se mu tady něco přihodilo tak by byla naše země asi odepsaná…žádný víza,žádný povolení..
jako je to strašný riziko..kdyby se mu něco stalo, tak čr je pro ameriku už vždycky ta nejhorší..jo, mě se zdá taky dobrej a myslím si, že má velkou snahu ten svět zas o trochu posunout dál. Zatím si podle mě vede dobře
určitě má velký cíle a mám pocit ,že něco se mu povede určitě…tak sme si oddechli a můžeme v klidu dál chodit do kin na americký akčňáky
jj a na potrhlý americký komedie navíc jsem ráda, že se česká republika nijak neztrapnila – teda doufám v to – zatím jsem ještě o ničem neslyšela. Trapasy našich politiků někdy totiž nemaj chybu:-D
já myslim,že tam nic vážnýho nebylo..a jestli mu dali sebou na cestu do letadla basu plzní,tak nás budou mít v USA rádi
Obávám se, že to bylo nějaké sklo, ale asi bez plzní Věřím, že Obama
má sympatie většiny lidí a jsem moc zvědavá čím nás překvapí. Doufám
jen v to dobré! Myslím, že naše politické špičky má pod drobnohledem a
určitě měl připraveno něco, proti případnému faux pax
Spíš mi vadí, že Ti naši kašpárci schválili „náhubkový“ zákon…
Mohlo by být v AJ „SHUT UP LAW“? Obávám se, že se opět blížíme
totalitě…
nj, doufám, že mu dali kvalitní plzeň, protože v poslední době prej výrobci přemýšlí o tom, že budou pivo ještě víc ředit vodou s náhubkovým zákonem taky nesouhlasím, myslím, že je to pěkně přehnaný omezování tisku..
ta vývozní ven je prej mnohem lepší..kamarád byl v Řecku a potvrdil to…ale to už sme se dostali krapánek mimo téma
Ono jestli každé to pivo otevřou, vezmou vzorek do laborky a při negativním nálezu mu to teprve povolí vypít, tak to dobré nebude už asi vůbec.
Já debil tu adresu zkusil, ted mi to došlo
ja si rikal,kdo se chyti
tak to je dobrej fórek, ale naštěstí sem se nechytila
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.