Help for English

English in 20 minutes a day

Dobrý den, potřebovala bych bližší info. Pokud jste se s ním někdo setkal, prosím napište na mail: m.ciperova@seznam.cz.
Děkuji za odpověď-

A co to má být?

http://www.vyber.cz/…s-a-day-1-6/

Asi nějaká zázračná metoda jak se naučit anglicky. :)

<citace>S touto učebnicí budete mluvit anglicky hned po první lekci!</citace>

Co dodat… :-D :-D :-D

uz od prvej hodiny? jeeej take chcem aj ja :-D :-D

to bude velice kvalitní … 8-)

Zázračná angličtina.cz :-D

viem, ze to uz ide dost OT, ale co poviete na „Forget english in 30 minutes“? silent.melias­.sk/zabava/roz­ne/01_kurz_an­glictiny.html
:-D

mne stacil uz len odstavec:
"""
This rate is designated for listeners of mountainous schools, transferers and also the wide public, exhausted by too high amount of English tongue knowledge. After a massive for-reading of the following trainings there should be discovered a discount, behind-caused by enlowment and downgrade of your knowledges.
"""

inac, aby aj majinaC mala odpoved: zazracna metoda podla mna neexistuje. Prinajmensom nieje taka zazracna, aka sa opisuje. Preto, ak si zaciatocnik, tak Ti odporucam radsej kurz s kvalitnym lektorom, kde pochytis zaklady. Potom Ti uz len postaci internet, kde najdes vsetko(napr. na www.helpforenglish.cz :-D ) zadarmo.

Mě se líbí:
Armáda spásy = Army with belts :-D (=salvation army)

mne sa zasa paci: You ox! :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.