Toto diskusní vlákno je určeno pro ty, kteří se přihlásili na sraz či o přihlášení uvažují. Více informací o srazu je zde:
Toto diskusní vlákno je určeno pro ty, kteří se přihlásili na sraz či o přihlášení uvažují. Více informací o srazu je zde:
Mám od 17.00 zase něco v Plzni, případně bych se mohl pokusit tlačit to na 18.00 a přijet, to bcyh se mohl zdržet tak do 16.00 max. Ještě to zvážím, jak moc to má nebo nemá smysl se takhle hnát, ale na druhou stranu bych lidi odtud rád potkal. Škoda, že to enní aspoň v Praze, přecijen by to nebylo až tolik z ruky. Takže zvážím, vymyslím, uvidím.
Já jenom doufám, že Marek s Romanem nerozdají úlohy a že je nebudeme na srazu kontrolovat
Jinak, je už nějaký předběžný nápad, kde by se tomohlo konat
(přesnější umístění)?
Já jen, že bych se podíval po ubytování v okolí. Sice nevím jistě,
jestli se zdržím i na druhý den, ale jen abych měl přehled.
To se uvidí až po tom 13. květnu, hodně záleží na počtu přihlášených.
Já se bohužel musím omluvit, 13. června mě čekají záležitosti spojené s přijímačkami na vysokou…snad příště
to Lamanai2: Za dve hodiny Pardubice-Plzen , no mozna na motorce by se to dalo zvladnout, autem cca 3 hodiny.
Mohl bych se zeptat kolik lidí zatím poslalo tu přihlášku? Já jí pošlu co nevidět…
Zatím asi 5, záloha přišla na účet jedna. Ale očekávám, že teď, při dny před termínem, to bude přibývat rychleji.
Ode mě by záloha měla přijít snad do pondělí.
Jj, taky to zítra pošlu
Nj, já taky všechno dělám skoro na poslední chvíli
A co takhle nastavit ten článek o srazu, aby byl vždy navrchu? Nebo alespon více zviditelnit
Ale to ne, každý ze skalních o tom snad ví. Toho třináctého to připomenu, ale zase z toho nechci dělat masovou akci. I kdyby se sešlo těch deset nejskalnějších, bude to fajn, ne?
Tak já bych to bral, ale obával jsem se, aby to byl dostatečný počet Když říkáš že jo, tak jo
Jakýkoliv počet je dostatečný, jde jen o to, jak velký prostor zamluvit. A čím míň, tím se bude líp shánět.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.