Help for English

New ST a LL.

 

to Marek: Takze uz jsem se konecne dokopala k objednani LL, chapu teda dobre, ze novy LL nebude za mesic, ze pokud ho chci v dohledne dobe tak si mam objednat stavajici?

Otazka c.2: Jak je to s multi-licenci? Kdyz si chci dat LL na workstation i notebook.

ANo, přesně tak. Na novém LL se pracuje, ale za měsíc to rozhodně nebude. A jak jsem říkal, upgrade na novou verzi bude s výraznou slevou, takže o nic člověk tím, že si nejdřív pořídí starou verzi, nepřijde.

Pokud máte program na dva SVÉ počítače, mohla by stačit jedna single licence. V licenční smlouvě to sice ošetřené není (podle ní by na takové použití měly být dvě licence), ale nemám nic proti tomu. MULTI licence je spíš pro školy, kde si nainstalují jeden program třeba na 20 počítačů.

Dekuji za vycerpavajici odpoved.

Bude nový LL aj v Slovenskej verzii?

:-) jako řekl bych, že by to bylo docela zbytečné :-) vždyť je tam v češtině pár slov :-D

No, ak inak nebude, zvládnem to aj v Češtine, prinajhoršom začnem navštevovať stránky mojecestina.cz :-)

asi jde spíše o ten slovník.
Určitě se ale budeme snažit LL i ST více na slovenský trh protlačit, takže se slovenskou verzí obou programů počítáme.

Áno ide o slovník, ten beriem ako neoddeliteľnú súčasť LL .

To Marek Vit: Predem se omlouvam, vim, ze uz se tu nekdo ptal, ale nemuzu to najit :oops: , ten DataPacks all-in-1, obsahuje vsechny ty datapack, ktere jsou na strankach Vitwaru, vc. tech frazovych sloves?

DataPacks – myslím, že ano. Kdyby tam ta frázová sl. nebyla, ty si pak stáhněte, ale myslím, že by to tam mělo být.

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, v jakém je momentálním stádiu nový LL? Jde mi o to, jestli s ním můžu počítat na Vánoce (jako dárky), které se nezadržitelně blí­ží.

Předem děkuji
PS Dozajista by rozzářil spoustu dětský očiček.

Teď jsme ve stádiu dolaďování… hrstka lidí už nový program testuje. Jestli se to do Vánoc stihne, těžko říct. Té práce na tom je ještě dost a potom to připravit na distribuci, to také není hned. Nebudu tedy nic slibovat. Naposledy,když jsem něco takového slíbil (starý Language Lab měl cca dva měsíce dopředu fixně stanovené datum vydání) jsem potom dva dny nechodil ani spát, abych to stihnul. :-)

a trosku naznacit na co se muzeme tesit?

Již brzy. :-)

Už se těším :) To bude legend – wait for it – DARY!! :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.