Help for English

LEMMA-souboj titanu...VSADTE SI!

 

2Seqwence: Presne takhle to delam leta ale po 17 letech uceni se mi to nejak vymyka z ruky. Slovnicky zbytnely do nezvladatelnych rozmeru :?. Posledni rok ale hlavne dohanim gramatiku a slovicka spis jenom shromazduji.

Snad to přečteš, trochu jsem to naškrabal :-D
Jinak četl jsem o tom kdysi na webovkách nějaké vejšky, už si nevzpomínám :-D

http://www.crime.cz/…scan0006.jpg

Teda mate me, ze v tom neni zahrnut vek.

Není, no… s tím se tam nepočítá :-)

Aha, tak uz vim proc si sem tam nemuzu vzpomenout kde jsem to auto zaparkoval. Ja si to malo pripominam… :oops:

Jinak pekny graf. Ja mam ale pocit ze mi ty krivky konverguji daleko rychleji a misty dosahuji i zapornych hodnot. Ze by to bylo tim chlastem?

Já jsem si to dal znovu po roce a mám o tísíc slovíček lepší skóre než minule. Tak ještě deset let a jsem na maximu :-)

Záporné hodnoty mě pobavily :-D :-D
Ale je to tak, no.. Když si to člověk nepřipomene (což je taky někdy celkem složité…) tak to prostě zapomene…

2seqwence:„…Já taky nejsem pitomej a v dost věcech se vyznám líp jak ty, ale nikde to nevykřikuju, nemám potřebu :)“…zni to jako bych tu hlasal: UMIM LIP ANGLICKY JAK SEQWENCE…nedelam to, nemam potrebu! A toho ‚radoby rappera‘ jsi moc nevysvetlil, ale to je jedno…nechcu se hadat

to Pavel737: Ja mam teda motivaci dost velkou, ale za rok se pres 3k slov proste nenaucim. Jak to delate?

2Pavel737: Snazil jsem se Vam jen naznacit ze vas navrh byl nevhodny a odpovedel jsem Vam sejnym stylem jakym jste vyzval pany Vita a Svozilka ke klani. Dam Vam priklad. Kdyz pujdete po ulici, uvidite peknou slecnu a reknete ji „Slecno pojdte se se mnou vyspat“ tak se z velkou pravdepodobnousti se zlou potazete. Take si muzete rict ze jste tim nic zleho nemyslel. Oba jste zdravi, mladi a urcite byste si pekne uzili. Nicmene je to proti konvencim a na ne jste s logikou kratky. Musite si pro ne proste vypestovat cit.

LionessCZ: Za rok jsem se pres 3k slov urcite nenaucil. Asi jsem mel jenom stesti, ze v tom testu bylo dost tech se kteryma jsem se za posledni rok setkal. Ale stejne, delam to tak, ze co nejvic ctu, neznama slova podtrhavam a ucim se je pomoci LL. Zadna zazracna metoda to neni.

Omlouvam se vam, nejsu zadny konfliktni typ, nemam ani zadne nepratele(snad :-) ). Ja jen chtel…

2Hum4nfrog: Já bych to tak dramaticky neviděl. V tomto případě určitě nešlo o „pozvání slečny k vyspání“. Spíše bych to viděl jako pozvání na kávu. A slečna můžepak lze pozvání příjmout, a slečna může pozvání příjmout, odmítnou a nebo reagovat třeba „ráda, pokud ji upražíte sám“. Navíc si myslím, že pánové Vít a Svozílek mají dost smyslu pro humor (mnohokrát se lze o tom přesvědčit na tomto webu), a také jejich pedagogické působení jim přináší spoustu provokací. Takže se už navzájem neurážejme, a nechejme na nich, jak budou reagovat.

Já na tom od začátku nevidím nic špatného. S nikým se ale kvůli takové blbosti hádat rozhodně nehodlám. Hawk

Tak název téma byl zvolen dobře – Souboj. To tady vystihuje ovzduší.. :-D Škoda, že jste místo toho neinvestovali čas na přesvědčení ostatních, aby si taky ten test zkusili a výsledek napsali. Porovnání uživatelů by určitě motivující bylo, jak to již zmiňujete..

bezva nápad. Já zkusil a aktuálně mám 3200. Pro ty, kterým je ke smíchu, dodávám, že mám zase daleko větší prostor se rozvíjet :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.