Máte někdo zkušenost s nějakou jazykovkou z Brna???
Co doporučujete a kde to stálo naopak za prd? Chci někam začít chodit,ale
škol a agentur je tolik tak nevím co vybrat. Taky uvažuju o Callanově
metodě, máte zkušenosti? Díky za názor
Máte někdo zkušenost s nějakou jazykovkou z Brna???
Co doporučujete a kde to stálo naopak za prd? Chci někam začít chodit,ale
škol a agentur je tolik tak nevím co vybrat. Taky uvažuju o Callanově
metodě, máte zkušenosti? Díky za názor
Já chodila na letní kurz aj do jazykovky při filozofické fakultě MU a bylo to skvělé. Výborní učitelé, bavilo mě to a zároveň jsem se toho i dost naučila
Mrkla jsem na stranky te fil.fakulty MU,ale na kurz,ktery bych chtela uz maji plno.Tak od ST zacinam chodit do Kr.Pole na anglickyjazyk.com,Callanova metoda. Dela to manzelsky par. Stranky sice moc neinformuji,ale domluvila jsem si hodinu zdarma,omrkla a zdaji se fajn..tak uvidim za nejakou dobu. ahoj:-)
To je asi nejlepší řešení, za tu hodinu zdarma okoukneš jak se ti to líbí a vyhovuje a pak se budeš moct rozhodnout
Ahoj,
chodila jsem do školy Brno English Centre (www.brnoenglishcentre.cz) a bylo to
super. Chodila jsem tam dva roky a udělala jsem opravdu pokrok. Učitelé jsou
Češi ale i rodilí mluvčí a je to různě namíchaný. I čeští
učitelé na tebe mluví výhradně anglicky a učit tam opravdu umí. Rozhodně
doporučuji.
Ahoj,
jestli taky můžu trošku přispět,chodila jsem do jazykové školy
LITE.Začala jsem tam s angl. nepolíbená a zhruba za rok a půl se už docela
dobře domluvím v restauraci,hotelu na pláži atd. Taky dělají bezplatnou
ukázkovou hodinu. Sídlili na Kobližné,ale mám pocit,že teď jsou
na Cejlu.
Já bych doporučila školu na kotlářské Jazyková škola Brno, výborní učitelé i rodilý mluvčí, mluví se tam nejvíc anglicky ale když už vůbec nevíš tak ti poradí, všechno perfektně vysvětlí v angličtině tak že to pochopíš, tady je adresa: www.sjs-brno.cz
No, koukam, ze kazdy doporucuje neco jineho, takze je tezke si vybrat.. Nevite jak to je, jestli kdyz budu na jazykovce, zdali budu mit status denniho studenta? diky
to code: Tak jsem zjistil ze status studenta, neztratie, jen kdyz jdete na jazykovku po maturite.
Ale je přece Pomaturitní denní studim, ne?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.