http://technet.idnes.cz/…internet.asp?…
Četli jste?
jj, už jsem to četl někdy včera ráno… jen mě překvapilo, že máme málo co nabídnout těm pokročilejším. Njn.
Njn, asi nás mockrát pan redaktor nenavštívil
Senad má pravdu.
Ale zmínka na tomto webu bude mít určitě dobrý vliv na nové návštěvníky a to je fajn.
pěkná blbost, že toho HFE nemá moc co nabídnout pokročilejším, kdyby pan autor udělal všechny testy co jsou na HFE na 100% tak pak by mohl něco takového říkat
pan autor na tom musí být s angličtinou asi velice dobře
Nejen s angličtinou, ale i s češtinou
Autor článku bude nejspíš tlumočník (myšleno ironicky). Nicméně ten článek je spíš směřován k certifikátům a na ty se HFE vyloženě nezaměřuje, takže bych to ani jako kritiku nebral. Přestože je na internetu spousty zajímavých webů, tak HFE má svojí originalitu a určitě nabízí hodně i pokročilým studentům. Např. jsem spousty lidem řekl o HFE, kteří mají AJ na pokročilé úrovni a našli zde spousty věcí, které jim byly neznámé. Vyjma mojí bývalou angličtinářku, která o HFE tvrdila, že je na úrovni pro děti a začátečníky. Po té, co jsem objevoval jaké dělá chyby (např. upon – vyslovuj ju:pon a různé gramatické), tak jí samotné bych skutečně doporučil nějaký web pro začátečníky. Pane Vít, děláte dobře svojí práci a pro mě a spousty dalších jste českým Bohem angličtiny. Já si Vaší práce nesmírně cením a proto jen tak dál.
Díky za povzbuzující komentář.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.