Help for English

Idnes - článek

jj, už jsem to četl někdy včera ráno… jen mě překvapilo, že máme málo co nabídnout těm pokročilejším. Njn.

Njn, asi nás mockrát pan redaktor nenavštívil :-)

Senad má pravdu. :)

Ale zmínka na tomto webu bude mít určitě dobrý vliv na nové návštěvníky a to je fajn. :-)

pěkná blbost, že toho HFE nemá moc co nabídnout pokročilejším, kdyby pan autor udělal všechny testy co jsou na HFE na 100% tak pak by mohl něco takového říkat :-D

pan autor na tom musí být s angličtinou asi velice dobře :-D

Nejen s angličtinou, ale i s češtinou :)

Autor článku bude nejspíš tlumočník (myšleno ironicky). Nicméně ten článek je spíš směřován k certifikátům a na ty se HFE vyloženě nezaměřuje, takže bych to ani jako kritiku nebral. Přestože je na internetu spousty zajímavých webů, tak HFE má svojí originalitu a určitě nabízí hodně i pokročilým studentům. Např. jsem spousty lidem řekl o HFE, kteří mají AJ na pokročilé úrovni a našli zde spousty věcí, které jim byly neznámé. Vyjma mojí bývalou angličtinářku, která o HFE tvrdila, že je na úrovni pro děti a začátečníky. Po té, co jsem objevoval jaké dělá chyby (např. upon – vyslovuj ju:pon a různé gramatické), tak jí samotné bych skutečně doporučil nějaký web pro začátečníky. Pane Vít, děláte dobře svojí práci a pro mě a spousty dalších jste českým Bohem angličtiny. Já si Vaší práce nesmírně cením a proto jen tak dál.

Díky za povzbuzující komentář. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.