Dobrý den,
kde vidím označení úrovně u jednotlivých článků? Než si nějaký
rozkliknu, tak to vidím, ale mám na mysli, když už mám konkrétní článek
otevřený, tak nikde nevidím, pro jakou je úroveň.
Nebo špatně koukám?
Dobrý den,
kde vidím označení úrovně u jednotlivých článků? Než si nějaký
rozkliknu, tak to vidím, ale mám na mysli, když už mám konkrétní článek
otevřený, tak nikde nevidím, pro jakou je úroveň.
Nebo špatně koukám?
V článkách úroveň není uvedena. Jedině dole pod článkem, kde jsou „Články ze stejné rubriky“, jsou uvedeny úrovně ostatních článků.
Hm, tak jsem si to bohužel myslela správně Škoda.
Není náhodou v plánu je tam dodat? Kolikrát se někam proklikám, mám
toho na liště otevřeno více, a pak nevím, jaký článek je pro jakou
úroveň.
Jako začátečník se bojím, abych se moc nezahlcovala nad svojí
úroveň
presne toto som uz pisal do knihy priani a staznosti a nereagovalo sa n to ;( dufam, ze sa to ozivi ;)
Nezlobte se, ale když už si nějaký článek otevřete, předpokládám ke studiu, tak přeci víte kde jste, dost nerozumím otázce, proč byste otevírala červený nebo zelený proužek? V gramatických článcích je rozlišení většinou napsáno, u testů většinou také. U ostatních to není tak důležité, protože si vyhledáváte to, co potřebujete. Hodně pomáhá pomůcka, kdy si můžete zvolit svůj level a pak se Vám objeví to,– +,–, 1 level , co potřebujete. Používejte tento filtr a pak si z článků už vyberete to co je pro Vás podstatné.
Level si samozřejmě zadávám. Jsem starter, ale učím se z učebnice pro Elementary. Tady na HFE toho pro začátečníky zatím moc není, tak už brouzdám i „výše“. Když něco hledám, tak narazím jak na Elementary tak i na Pre-intermediate. No a při tom hledání si rozklikám např. 6 nebo i více článků a pak nevím, který je z jaké úrovně. A někdy je pro mě pre-intermediate už dost těžké, ale někdy zase ne. A přiznám se, že z článku (nebo testu apod.) většinou nepoznám, jestli to je pro úroveň elementary nebo pre-intermediate.
Rozhodně na tom netrvám, jen mě to tak napadlo. Vím, že jsou potřebnější věci – jako např. pokračování kurzu pro začátečníky
Tez se primlouvam za to oznaceni. Kdyz uz to muze byt ve vypisu, tak snad neni problem to dat i primo do clanku. To je funkce tak na 2min programovani. I kdyz takovych dvouminutovek mate asi hodne, co?
Přimluvila bych se za to, aby jste si otevřela kurz pro začátečníky. Udělala si nějaké lekce a testíky a pak pokračujte s učebnicí. Myslím, že je tam toho opravdu hodně.
Všechno pro začátečníky už tu mám hotové včetně testů
Učebnicí mám také několik a dělám i z nich. Ale přesto čerpám
i další informace odtud…
Ale jak jsem psala, byl to jen nápad na vylepšení. Pokud je to problém, tak mi nevadí, že to nebude.
Ne, problém to není. Jen aby byl ten čas.
Také se moc přimlouvám za tu úroveň u článků.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.