Help for English

nove slovička

Dobry den,
som vemi rada, ze som nasla vasu stranku a velmi mi pomaha pri studiu anglictiny, najma slovnik. Rada by som vedela, ci by som si ja mohla na mojom notebooku pridavať nové slovíčka do vašeho slovníka – ktoré sa potrebujem učiť podľa učebneho rozvrhu Headway. Velmi by mi pomohlo, keby sa to dalo a mala by som sa možnosť sama skúšať. Niekde som čitala, že niektoré slovníky túto možnosť majú. Ďakujem, za odpoveď.

Myslíte do Language Lab?

Ano myslim do Langue Lab.

Tam si je můžete přidávat do lekcí, do slovníku to nejde. Ale pro potřeby zkoušení si je zadávat můžete. Je to popsané v uživatelské příručce.

Jsem asi ostuda, ale kde najdu uživatelskou příručku? :oops:
LL mám už nějakou dobu, ale o příručce nevím :o

Pokud jste si kupovala Language Lab stažením z internetu, je součástí balíku (ve formátu pro MS Word). Pokud poštou, byla v balíčku.

Máte pravdu, opravdu tam je :-D
To jsem blázen, že jsem ji přehlídla :shock:

A jak si jí pročítám, tak jsem zjistila, že jsem doteď nevyužívala plně možnosti LL… úplně se stydím :oops:

Ale i tak si nemůžu LL vynachválit. Už bych si učení bez něj neuměla představit. Je to opravdu vynikající program! :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.