Help for English

Vhodná učebnice na individuální výuku

Dobrý den Marku,

potřebovala bych trošku poradit. Máte nějaký tip na vhodnou učebnici pro individuální kurzy? Nějakou, kde nebude moc skupinových aktivit atp. Od státnic v r.2001 uplynulo dost času a nějak se v té nepřeberné nabídce ztrácím.

Díky moc za pomoc,

Jana

Snad se Marek nebude zlobit…koukni sem: http://www.oup.com/…sinessoneone?…

právě, nabídka je nepřeberná… takže hodně záleží na tom, co si představujete. Kurz obecné angličiny, kde bude vše (texty, poslechy, gramatika, slovíčka…) nebo spíše knihy zaměřené na různé dovednosti a prostředky (samostatné gramatiky apod.)

Já vždy s oblibou učil podle knihy REWARD od Macmillan… je už taková starší, ale hodně mi vyhovovala.

Ano, taky by se mě hodila rada, já bych potřeboval učebnici pro Uppery na obecnou angličtinu.

Ten můj link výše je na jedinou učebnici, o které vím, že je napsaná pro individuální hodiny a doporučovala ji na semináři velice schopná osoba, které věřím…ale fakt každý podle svého gusta. 8-)

Ale není to na business english??

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.