Help for English

SPAM

Od uživatelky nicegirl mi přišla soukromá zpráva. Vsadím se, že nebudu jediný a doporučil bych ji zabanovat.

[U]Zde je text

Hello My Friend,

My name is Peace I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (nemcina-zdarma.cz) And decide to leave a message for you, I know you're many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail peaceyak@yahoo.com bye and have a nice day. Miss Peace
------------------------
Dobrý den, můj přítel,
Jmenuji se Mír mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (nemcina-zdarma.cz) a rozhodne se zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jste na míle daleko. oddělit takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy vás blízko ke mně, Prostřednictvím maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že je přítel na mě a když si myslíte, že se dozvědět více o mě můžete oslovit mne prostřednictvím e-mail a peaceyak@yahoo.com bye Hezký den. Miss mír

Tak já to dostal od Neuživatele, prostě kolonka OD byla prázdná. Že by to byl User s nickem např. mezera?

Stejně tak já…od nikoho mi to přišlo.

noo captcha by sa zisla ;-) a potom aj moznost v administracnom rozhrani totalne zmazat usera aj s postami a vsetkou jeho aktivitou :-)

Mi to přišlo taky.

Já jsem toho usera hned smáznul, ale spamy zůstaly… zařídím s Petrem, aby se ty zprávy daly smazat spolu s autorem.

Také jsem byla ta „obdařená“. ale protože se mi to stalo už jednou cca před rokem, neberu na to zřetel, nj, i to se stane. Hlavně NEODPOVÍDAT. :-)

Také mi to přišlo od nicegirl

Mě taky.. od „nikoho“… :-)

mě to přislo od „nikoho“… „budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že je přítel na mě“ – tohle mě docela rozesmálo :-D

tomasnovella:
Jenom ne captchu. :? To fakt radši 2× do roka spam, než denně zapásit s nějakou captchou. :-) Nebo myslíš při registraci? To by bylo v pohodě, ale u každé zprávy fakt opruz. U té registrace bych dal něco, čemu by rozumněl jenom čech, nebo slovák…

no, ako nad tym rozmyslam, tak ani captcha nie je riesenim. V podstate pri kazdom poste by strasne zrala cas a nervy(u mna najma to druhe :-D). Dokonca, aj keby bola len pri registracii, tak je to aj tak jedno, spamerovi sa stacilo regnut rucne(aby ziskal(a) ucty „nicegirl“ a "") → skript na spamovanie bol urcite napisany s tym, ze vyuzival existujuce vyssie menovane accounty.

Takze captchu beriem, ako zle a nefunkcne riesenie. Nieco, zeby tomu rozumel len cechoslovak tiez nie je podla mna postacujuce, nakolko aj tento spam bol sireny nejakym cechom(predsa ten spammessage bol pisany v angline A v cestine).

Jedine mozne riesenie je teda captcha pre kazdy prispevok, co podla mna netreba nasadzovat, dokym to nebude nevyhnutne…(zatial nie je) ;-)

Takze HOWG. Tymto je pre mna tento topic uzavrety :-)

No jestli tomuhle říkáš čeština – Prostřednictvím maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že je přítel na mě a když si myslíte. tak je pak vše v pořádku a to ani captcha nepomůže :D

Možná by stačila podmínka, že by to jako spamera vyhodnotilo uživatele co pošle hromadně víc než XX stejných vzkazů. Autoři by se tam mohli přidat jako výjimky.

Nebo pokud by ta podmínka byla splněna a odeslaná zpráva by obsahovala emailovou adresu z domény yahoo.com. U toho si myslím, že šance na relevantnost správného vyhodnocení je tak 99,9 %.

Tento typ spamů tvoří teď asi 95 % spamů v tom co na webech víděl. A asi 99% z tohoto typu spamu obsahovalo vždy tu doménu. Ale zrovna nedávno jsem se setkal i s jinou (veřejně známou) doménou.

Dobrý den,

dnes jsem dostal soukromou zprávou 2 spamy od uživatele linda20094love0@yahoo.com. Text:

"na webu
Dobrý den, My Dear!

Mé jméno je slečna linda, a viděl jsem váš profil dnešního a já se na této stránce (www.helpforenglish.cz) zajímá vás, prosím, My Dear budu rád, kdybyste mě kontaktovat zpět co nejdříve, přes moji e-mailovou adresu (linda20094love0 @ yahoo.com), takže mohu dát, moje fotky, abyste věděli, na koho jsem, jsem, že můžeme přejít od tady. Pamatujte, prosím, barvu nebo vzdálenosti nezáleží, ale láska přidělit věcech v životě. Odpověď mě zpátky na čas,

Od linda

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hello My Dear!!

My name is Miss linda, and I saw your profile today and i become at this site (www.helpforenglish.cz) interested in you, Please My Dear I will like you to contact me back as soon as possible through my email address (linda20094love0@yahoo.com) so that i can give you my pictures for you to know whom i am, I believe we can move from here. Please Remember colour or distance does not matter, but Love matters allot in life. Reply me back on time,

From linda"

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.