Help for English

angličtina z poslechu

ahoj všichni,chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s dobrým cd pro výuku angličtiny..ono je to tak,že jsem chtěla do nějakého kurzu,ale s mou prací,kdy prakticky nevím kdy budu mít volno to prostě nejde a doučování,s malým bytem a přítelem v něm nemožné,žádný klid a prostor k učení.Předem děkuji za rady :-)

to už jako umíš všechno z hfe?

Taky se přidám. Rozhodně nevěřte na ‚zázračná‘ CD, která Vás naučí anglicky za 1/2 roku.
Nejdůležitější je najít si na angličtinu čas a to ideálně každý den. Když si sednete k HFE, tak určitě zjistíte, že se tady dá hodně naučit, je to hodně interaktivní a zdarma :-)
Můžete si dělat k jednotlivým článkům své poznámky, nebo si články tisknout (vždy volba pod článkem) a dělat si poznánmky to vytištěných článků. Materiálů je zde opravdu hodně, ale nejdůležitější je najít si na to čas…

Jednoznačne súhlasím aj ja. Pravidelnosť a čas sú presne tie dve veličiny, ktoré si treba zabezpečiť. A tu na HFE to máte ako na podnose..:-)

A navic se na HFE setkas se sympatickejma lidma 8-)

Rozhodně neumím vše z HFE,ale dát si aj do ucha si člověk může dát vždycky,což s hfe nejde.pokud nemáte notebook a to já nemám…

Objednala jsem přes englishbooks.cz Angličtinu do ucha. Je to komplet 10 CD a 1 cd-rom. Perfektní.Mužeš poslouchat v autě aj. Slovní zasoba+fráze, vysv.gramatiky,jak správně mluvit, trénink konverzace atd. :-) mužes u toho doma třeba i vařit ..

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.