Help for English

Křišťalová lupa 2009?

Velmi bych chtěla p.Vítovi poděkovat za tyto stranky a tak když když jsem zjistila, že se opět posílají nominace na Křištálovou lupu, neváhala jsem.
http://kristalova.lupa.cz/nominace/?…
Třeba to tentokráte vyjde. Přeji hodně štěstí.

Díky!

ehm, Projekt roku? :) nebo jaká kategorie? :D :-)

ehm, Projekt roku- myslím já :-) ****

já bych dal klidně i osobnost… stránek by nebylo díky někomu kdo za nimi stojí, sice za těmito stránkami stojí více lidí, ale největší podíl má bezesporu Marek Vít, takže z tohoto pohledu bych se nebál navrhnout pana Víta i na tu „Osobnost“, ale tak, ono je prakticky jedno, kterou z těch kategorií vyhraje.. :-D

tak projekt i osobnost to je jasny :-)

You can say that again!

Nějak mě uniklo, že se dají v Lupě nominovat i osobnosti.
Myslím, že osobnost roku by byla fajn.
Poněvač to pan Vít,Osobnost je.
Jen je me podivný, proč máte u vašich příspevku ty poťouchly smajlíky? víte neco co já ne?
A že se letos vyhraje, to je jistý..

irena:no já dávám smajlíky akorát aby nebyl příspěvek „suchej“ nic poťouchlýho v tom není 8-)
…a čistě teoreticky, kdyby dal každej návštěvník HFE hlas, tak je to v suchu. Já teda o této soutěži slyším poprvé, noale kdyby třeba vítězství přineslo Marku Vítovi respektive stránkám HFE větší popularitu a více návštěvníků, tak to stojí za zkoušku… :-)

Přesně tak, bylo by dobré, kdyby se udělal jen malý info článek, že právě probíhá Lupa a že za hlas by se nikdo nezlobil. :-)

Opravdu by si to totiž tento projekt zasloužil, a jako osobnost Marek a rozhodně také pan Svozílek, oba jste naprosté špičky v oboru :-)

Děkuji za info, také jsem provedla nominaci :-)

Tak návštěvníci HFE čiňte se :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.