Help for English

Tell me more Angličtina

 

Tell me More Angličtina verze 8.0,jestli to někdo zna ja mam jen tu starší verzi ale stačí mi. V te nove (jsem si stahnul Demo) a tam mate v 3D grafice znazorněno výslovnost slovíček např.(kam mate dat jazyk a tkd…opravdu kvalitní program je tam výuka gramatiky,slovíček a te stare verze je taky vyslovnost a je tam dokonce i v te stare verzi i vte nove určitě:pokud mate mikrofon tak jsou tam třeba videa jak jste v restauraci a číšnik na vas mluví a vam se na monitoru oběví 3 odpovědí jedna je spravně a vy jí přečte te nahlas do mikrofonu… no prostě skvělí ale ta nova verze je strašně draha ted stojí 4000,–KČ tady mate odkaz:http://www.leda.cz/…ucebnice.php?…
PS:tam si mužete stahnout Demo
Kdyby někdo chtěl vědět víc o te starší verzi tak az mi napise

Tři úrovně programu obsahují celkem 750 studijních hodin uspořádaných do 40 druhů studijních činností, dále 3 hodiny interaktivních videí, nácvik výslovnosti s 3D animací. Uživatel si může vybrat ze tří výukových režimů: volný, řízený nebo dynamický.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.