Help for English

Založení rozcestníku pro weby helpfor......

Myslím, že rodina webů help for ..... se opravdu pěkně rozrostla, takže by bylo příhodné to dát pod jednu střechu.

Název je jasnej: Helpforlanguages.cz

Představoval bych si to asi takto: rozcestník na jednotlivé weby a přehled článků které právě na jednotlivých webech vycházejí.

Prostě rozcestník.

Prostě taková pěkná uvodní stránka, která by prezentovala, jaký obrovský kus práce se tady udělal. Možná bych potom i věřil, kdyby se ministerstvo školství podívalo, jaký projekt se tady rozjíždí, tak by se třeba i konečně přičinil :-), zejména finančně. To by mohlo pomoci většímu rozvoji sesterských webu, trocha více propagace.

Náš stát by si měl vážit takových lidí jako pan Vít, pan Svozílek … novodobých Komenstkých.

By se tento projekt dostal více do podvědomí lidí, stále totíž narázím na spousty (většinu) lídí, kteří o HFE nikdy neslyšeli (mluvím zejména o lidech ze řad studentů, učitelů angličtiny atd…)

Já myslím, že dobrý nápad?

Tršku jsem odbočil pouze od návrhu rozcestníku, ale doufám, že to nevadí.

PS Nemluvím zde o komerčním webu. Jen o budoucnosti učení jazyků v ČR.

Já myslím, že je to dobrý nápad. A na tom rozcestníku bych dal i novinky z těch webů (šlo by navolit které se budou zobrazovat) a odkazy na jejich RSS kanály. :)

přesně tak

Zní to dobře, akorát helpforlanguages je takové hodně anglické, když jsou tu i ostatní jazyky, ne? Jako mě to nevadí, ale třeba -svetjazyku- by taky šel, co?

já nevím, já bych asi nic moc neměnil.hfe je ve své podstatě jedinečný a tak by to IMHO mělo i zůstat, čili samo za sebe. ale nevím, třeba by to vyse zminovane prineslo vetsi popularitu atp…nevim, muj osobni nazor=nechat..

romane298:
na HFE se měnit nemá, asi jsi špatně pochopil o co jde. Jde pouze o to, udělat jinou, další stránku a z ní odkazovat na ostatní weby typu HFE. Žádné nevýhody to zřejmě nemá, kdo to nepotřebuje, tak tam prostě nebude chodit a o nice nepřijde.
:-)

asi mate pravdu, ale tak ja uz povahove moc zmeny nemusim, tak asi proto mi to nejak nesedi…ale nikomu neberu, ze by to melo vyhody..

ako napad, to nie je zle, len neviem, do akej miery prinosne.

Nasledujuci odstavec je pre neinformatikov a neadmina neprinosny :-)
Ako pozeram, HFE vyuziva google analytics, preto by mozno bolo dobre mrknut, ze skade prichadzaju novi uzivatelia. Totiz problem je, ze HFE si horko-tazko vybodovalo relativne vysoky pagerank a teraz keby sa supla nova domena inde, tak by proste nikto ju nepoznal, a ani na nu nechodil(naco budem chodit na spolocnu domenu, ak si mozem rovno vytukat helpforenglish.cz a nemusim sa preklikavat?), taktiez ani novi uzivatelia;
Cize jedina cesta, ako by bola nova domena prinosna je, ze by preskocila pagerankom HFE a ostatne sesterske projekty, co je podla mna nerealne a trosku zbytocne(napr. kto by robil backlinky na novu domenu, ak moze rovno odkazovat na projekty priamo?)

skor by ma napadlo, ze by HFE a sesterske projekty boli nejak sikovne poprepadane linkami. Napriklad by na homepage HFE(aj ostatnych projektov) bolo niecom ako: Okrem nas odporucame navstivit aj latina-zdarma.cz, cestinacz a nemcina.cz.

tomasnovella:
no větší návštěvnost by to nepřineslo a přínos by to mělo pro stávající uživatele. Ti to chtějí…

Já osobně si myslím, že jen málo lidí se učí víc jazyků najednou. Koho zajímá angličtina, toho asi nezajímá moc němčina. Kdo dělá latinu, asi ho nebude moc brát angličtina či portugalština.
Nebo web o češtině je hlavně pro žáky ZŠ, ty asi také nebudou zajímat další jazyky.

Proto jsem se zatím nijak nezasazoval o to, aby byly weby nějak viditelně propojené. Přijde mi to zbytečné.

Šlo mi spíše, aby se tento projekt takto celý zastřešil, zejména potom k pozdejší „propagaci“. Prostě aby bylo vidět, jaká práce se zde udělala. Ale pouze slovy, ne činy. Pod slovem činy si představuji jednoznačně finanční podporu.

Opravdu mě to totiž štve, že stát, školství si neváží takových lidí jako vy. Neváží asi není správné slovo, oni si vás třeba váží. Podle toho byste však měli být i nějak ohodnoceni, podpořeni. Což se určitě neděje.

Zadarmo to přece do nekonečna nejde. Přitom by stačila trocha z těch peněz, které se promrhají jinde.

Prostě si představme, kdyby pan Vít s tímto projektem nezačal, a ani bych se mu nedivil. Jak by ta angličtina vypadala.
Za to v podstatě vděčíme pouze neskutečné ochotě pár lidí. A tito lidi by měli býti řádně oceněni.
Jinak je to potom prostě celé z principu, podstaty špatně.

In a nutshell: rozcetník by měl být jako střecha tohoto projektu. To by mohlo zapřícinit, že by si tohoto někdo z těch nahoře na židlích všiml. A přídal špetku.

PS Stále nemluvím o nějaké komerci, pouze o podpoře

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.