Help for English

Poradíte mi s domácím úkolem?

Máte tady slovesa, a musíte je správně umístit (možná i dát do jiného času, apod.) na tečky. Slovesu můžete vždy využít jen jednou, a musíte použít všechny.

Slovesa:
catch, park, miss, arrive, walk, wait, go, drive, meet, leave, rush, watch, make.

Text:
I .......... to work by train. My friends, Carol and John, ......... the same train. I ....... them at the station. John ....... to the station, but Carol ........ to the station in her car. She ....... the car at the station. The train ....... at half past eight. Carol always ......... late. She ........ for the train. We ...... her from zhe platform. It is very funny. She usullary ........ it, but sometimes she ...... the train and has to ....... for the next one.

Kdo tohle vyřeší, musí být v angličtině fakt dobrej!!
Předem děkuju za odpověď! :-)

Není to těžké vyřešit, když člověk umí anglicky. Když si budeš domácí úkoly dělat sám, alespoň trošku se snažit a něco udělat a nespoléhat, že to za tebe udělají druzí, budeš v angličtině taky ‚fakt dobrej‘.

:-( :-( díky no…a přitom tady je napsáno: Těžký domácí úkol? Nevíte si rady? Hledáte pomoc?

:-(

I go to work by train. My friends, Carol and John, catch the same train. I meet them at the station. John walks to the station, but Carol drives to the station in her car. She parks the car at the station. The train leaves at half past eight. Carol always arrives late. She rushes for the train. We watch her from the platform. It is very funny. She usually makes it, but sometimes she misses the train and has to wait for the next one.

You're welcome!
:-)

Jo, Ruda je v angličtině dobrej. :-) Ale dělat domácí úkoly za někoho…

Tady je, že poradíme s domácím úkolem, ale poradit s úkolem a udělat ho za někoho, to je fakt něco zcela jiného. Kdybys napsal svoje řešení, může ti ho někdo zkontrolovat a poradit, že tady a tady to máš špatně. Tak by ses možná něco naučil. Když ti to ale náš borec Ruda hezky napíše celé, abys to mohl jem zkopírovat a vytisknout, pak je to nanic.

Plně souhlasím s Markem. Nevím, proč by tu někdo za někoho měl dělat domácí úkol. Stačilo by vzít si slovník, přeložit si slovíčka, která se mají doplnit, potom doplnit tak, která určitě vím jak umístit a zbytek zkusit vylučovací metodou. Určitě by se to povedlo nejen tomu kdo je fakt dobrej, ale i hlavně tomu, kdo se chce něco naučit a má snahu. Rozhodně to ani není nijak extra těžký úkol. Určitě by se vám povedla většina sloves doplnit správně, kdybyste tomu věnoval více času a snahy.

No, souhlasím s posledními dvěma příspěvky. Místo Poradíte mi s domácím úkolem? by mělo být Uděláte mi úkol?. Rád se zeptám tady na fóru, jak je to, či ono. Ale toto, mě angličtina baví hodně, takže bych nemohl dát někomu úkol, ať ho za mě udělá. :idea:

prosím o pomoc potřebuju nutně pomoc přeložit 2 větičky. Jedná se o: I feel in control. a How are you finding living in London? děkuji moc

odpověď už jsem poslal mailem

1. větička – Já mám pocit že mám všechno pod kontrolou.
2. větička – Jak se ti líbí žití v Londýně?

děkuji všem za odpověď.

Všechny vás zdravím :-) , dostal jsem za úkol udělat cvičení z Headwaye . Všechno v pohodě až na jednu větičku , kde si nejsem jistý , o nic by nešlo , ale přeme se tady s manželkou jak to má být :-D . Takže , k dispozici mám následující slova , ze kterých musím udělat větu , všechny musím použít .
usually, who, sit, you, do, next, class, in, to ?
Moje složení věty je následující " Who usually do sit next to you in class?" Takže prosím poraďte a pokud to mám špatně , byl bych vděčný za nějaké vysvětlení . Děkuji

Who do you usually sit next to in class?
------------------------------------------------------------
(Vedle koho obvykle ve třídě sedíš?)

Ozn. věta je např:

I usually sit next to Mark in class.

Místo MARK bude tázací zájm. WHO na začátku věty, přidá se DO a je to:
WHO do you usually sit next to in class?

Kdybyste se chtěl zeptat KDO VEDLE TEBE OBVYKLE SEDÍ, jak jste se asi snažil větu napsat, muselo by to být takto:
Who usually SITS next to you in class?
(bez DO, sit bude ve třetí osobě – jedná se o otázku na podmět)

Mela bych dotaz. Může u vyjadrovani českého aby byt po TO prubehovy tvar?, Napriklad I want her to be cleanig. Dekuji za odpoved

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.