Help for English

Vstupní úroveň

 

Ahoj a dobrý den!

Chtěla bych poprosit o radu. Chystám se začít doučovat angličtinu jednu paní, a nejsem si jistá, jak ověřit její vstupní úroveň. Paní je tzv. věčný začátečník, zúčastnila se několika kurzů..a já teď nevím, jestli s ní mám začít zase úplně od začátku a nebo něco „přeskočit“.

Existuje na to nějaký test? Nerada bych ji učila něco, co už umí; na druhou stranu, pokud mi řekne, že něco už umí sama, bojím se, aby se nestalo, že to má třeba naučené jen částečně nebo špatně apod.

Máte s tím nějaké zkušenosti?

zkušeností s tímto mám hodně. Nejvíce zjistíte, když si s ní budete chvíli povídat. Nejlépe sama uvidíte, co paní dělá problémy, na jaké úrovni asi je. Můžete jí dát nějaký testíček,a le to, že člověk umí vyplnit test, neznamená, že umí anglicky. Nejlépe se to pozná, když ji necháte něco říct a příp. něco napsat.

Přeji BlackMeg hodně zdaru! Ano, také jsem si vždy napřed povídal a viděl jsem, v čem má dotyčná/-ý mezery, co neumí říct, co se plete a tak dále.
S tím psaním, jak píše Marek, to bych si u začátečnice netroufl, ale na druhou stranu proč ne :) Záleží, k čemu ta paní tu angličtinu bude potřebovat.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.