Help for English

Skype

 

Chtel bych se zeptat jestli nekdo mate zkusenost se skype english course

Sice se skype english course zkušenosti nemám, ale mám hodně zkušeností se skype a jeho laděním. NEDOPORUČUJI. Skype je fajn na poklábosení s přáteli, ale na výuku AJ teda fakt ne. Zkoušel jsem to několikrát se svými známými v UK a Americe a osobnímu kontaktu to má hodně hodně daleko. Navíc je člověk závislý na technických podmínkách, které se každou chvíli mění, furt to píská a škrklá, já osobně bych do toho nešel.

takhle: za lekce skype bych peníze neutrácel, ale pokud si najdete třeba kamaráda na language exchange tak je to skvělá věc.

Tady se ale ‚skaipařů‘ zastanu. Na language Exchange někoho sehnat, to jen tak nejde. Navíc někdo, kdo je schopen a ochoten upozornit na chyby, něco smysluplného si na každou konverzační hodinu připravit apod.

A pokud člověk nemá možnost mít kontakt naživo s mluvčím/lektorem, proč ne přes skype? Vždyť je to jako telefon. Že by to nějak nezvykle pískalo a škrkalo, to fakt záleží na spojení. Pokud skype člověk používá a je zvyklý jak funguje, proč ne?

Navíc to můžete vyzkoušet, a když vám to nevyhovuje, co tím ztratíte? Pár kaček za první ‚lekci‘. Když vám to bude vyhovovat, zjistíte, že můžete mít konverzaci za přijatelný peníz a nemusíte nikam daleko cestovat apod.

Zase jste mě přeargumentoval ;-) Moje reakce byla asi hodně subjektivní, příliš ovlivněna vlastní negativní zkušeností.
Já osobně mám internet velice dobrý a chyba byla asi vždy na druhé straně, ale pamatuji si, že telefonáty s mojí kamarádkou z VB i USA byly opravdu otřesné. Záleží tedy opravdu na spojení. (a samozřejmě na zemi, pokud budou oba lidi v Čechách, tak to je o poznání lepší)
Samozřejmě, pokud nemusíte platit třeba na měsíc dopředu, tak proč to nevyzkoušet. Za zkoušku člověk nic nedá. Máte pravdu.

Skype je pouze jeden z programů pro komunikaci hlasem. Určitě existují i programy, které umožňují kvalitnější hlasový přenos. Potom je to ovšem stejnak ovlivněno internetovým spojením.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.