Ahojky, chystam se 8.12. na FCE, je tu nekdo, koho ceka to same? Pisnete jak jste na tom, jestli podobne jako ja,tj biiidne
Ahojky, chystam se 8.12. na FCE, je tu nekdo, koho ceka to same? Pisnete jak jste na tom, jestli podobne jako ja,tj biiidne
Zdravím všechny, co se na FCE připravují či už ji mají za sebou a mám otázku k writingu: je u zkoušky možné texty si napsat nanečisto a pak přepsat? Nejde mi o čas, mám na mysli, zda je tam někde volné místo, nepředpokládám, že bych si mohla přinést zásobu čistých papírů… Zároveň díky všem, co se zde svěří se svými zkušenostmi a radami!
čistý papír dostanete, tam můžete čmárat, co chcete. Potom se vše musí přepsat. Není ale většinou tolik času, takže asi nezvládnete nejdřív si to celé napsat nanečisto a pak ještě přepsat.
Děkuji za informaci. Bohužel, s léty strávenými u klávesnice
počítače je „vnější úprava“ mého ručně psaného textu nepěkná,
takže si to musím zorganizovat tak, abych se maximálně vyhnula
přepisování, škrtání, dopisování…
Díky za váš web!
Já jsem stihla přepsat oboje, ale pravda je, že píšu dost rychle. Nanečisto sem si to psala jednak kvůli tomu, co píšete vy, ale taky kvůli počtu slov. Nemám ve Writingu moc praxi, takže mě pak vždycky překvapí, jak moc slov už ten článek má, a musim proškrtávat.
Ahoj, všem moc držím palce na zítřejší zkoušku FCE. At vam to klapne.
dinoa: já (a určitě i jiní) děkuju za ty palce, doufám, že to pomohlo, protože bych to dost potřebovala dělalslas taky?
taky dekuju.. jak vam to slo?
Delala jsem ji v cervnu. Mam za C, ale jsem rada, ze ji vubec mam. Hned po zkousce jsem mela hodne blby pocit, a to hlavne z readingu, ktery byl necekane tezky .
Ja mam celkem divnej pocit z listening. Bylo nas tam 200 v jedne hale a reproduktory nic moc, byl to jeden taaahleeej zvuuuk,hlavne kdyz mluvili chlapi.. museli nam pulku poslechu pustit znovu,protoze sami uznali, ze to bylo desny.. od deviti do 15:30 Delala jsem to v Londyne, vim, ze tady na diskuzi nekdo psal,ze delal FCE taky v londyne a ozvuceni bylo priserny, tak jsem se o tom presvedcila:) Ale jinak zbytek zkousky snad dobry. Uvidime:)
no já to dělala v brně, 167 kandidátů myslím…celkově mi to přišlo docela dost těžké, hlavně v porovnání s těmi všemi testy, které jsem si zkoušela před tím a že jich bylo, taky jsem měla pracovní sešit a učebnici a jela jsem tam s dobrým pocitem, jak stíhám na čas, mám dost slušné výsledky…ale tam! no prostě snad nejtěžší reading a ten listening!! první část katastrofa, vůbec jsem nepostřehla ty klíčové věty, tž to nebude dobré…a poslední část taky děsss…no a ne, že by mi na začátku ten přístroj a sluchátka fungovaly…a tak doufám, že mě zachrání některé části, které se mi myslím! povedly…co jsem takhle slyšela jiné kandidáty povídat, všichni říkali, jak je to těžké a že toto jim nesedlo, že tohle nevěděli, ale určitě se to někomu povedlo! tak jsem zvědavá! tak kdo dál? jaký máte pociiiitt?
ony ty vsechny zkousky jsou asi vsude stejny,vid?? je jedno jestli v brne nebo londyne.. meli jste ve cteni ten prvni clanek o tom uciteli jak se prestehoval do malyho mesta a o te reditelce?? a poslech posledni cviceni o horolezci?
joooo přesně tohle! ale já jsem právě myslela, že ty poslechy se liší, jakože
v brně máme jinou verzi než v praze, protože jsme tam značili verzi
číslo 9
no ale ten horolezec se mně osobně zdál celkem šílený…
no kazdopadne 29.ledna vysledky na netu.. schvalne si sem pak napisem, jak jsme dopadly:))
O stejnosti zkoušek v různých městech si nejsem jistá,protože když jsem mluvila s naší učitelkou angličtiny,tak říkala,že Liberec třeba dělá těžší testy než Praha…ale zase,nyl to její názor.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.