Help for English

Zkušenosti s webem STUDIUMONLINE

Máte někdo zkušenosti s tímto webem? A jak jste spokojeni s poskytovanými službami? Já mám u nich objednáno předplatné elektronické verze časopisu Fresh, který mi delší dobu nejde stáhnout (nezobrazují se mi aktuální čísla) a přes telefony a maily s nimi nic vyřešit nejde. Prý to všem ostatním funguje… :-( Pak mám ještě u StudiaOnline objednán e-learning CAMPUS MacMillan, zaplatila jsem na 3 měsíce zálohu cca 600,– Kč někdy v listopadu 2006 a do dneška e-learning nefunguje. Při objednání mě ubezpečili, že bude spuštěn do týdne. Na pozdější dotazy, co se děje, termín pořád odsouvají a odsouvají… Už nevím, co si myslet?!?! Moc díky za Vaše zkušenosti. A Markovi strašně moc děkuju za tyhle skvělý a zajímavý stránky, moc mi pomáhají.

Časopis FRESH jsme tu už řešili cca před rokem… Raději se k tomu nebudu vyjadřovat… Už tehdy mi hrozili právníky, pokud všechny zmínky o nich nestáhnu z webu…

Děkuju moc za odpověď, pěkně jsem jim naletěla… :oops: no člověk se pořád učí, příště si musím dát pozor. Poradil byste mi prosím nějaký časopis na úrovni pre-intermediate nebo intermediate?

Na výběr toho u nás moc není: Bridge, Friendship a potom je ještě několik časopisů (od jednoho nakladatelství, ale teď si nemůžu vzpomenout od jakého, abych Vás na ně odkázal)…

Já mám předplacený dva časopisy. Bridge a R & R. Oba dva časopisy jsou super. Bridge už je celkem pro trochu více pokročilejší. A R & R je trochu míň náročnejší na slovíčka. Bridge si můžete předplatit tady: http://bridge-online.cz/2006/index.php a R & R si můžete tady: http://www.magazine-rr.cz/
Na obou stránkách jsou ukázky časopisů.
Pro pre-intermediate bych zařadil časopis R & R.
A pro intermediate bych asi dal ten Bridge.

Moc díky za tipy, vyzkouším asi ten Bridge.

Jako by mi LadyBug mluvila z duše!
S časopisem Fresh jsem naletěl úplně stejným způsobem. Napřed byly neustálé problémy s tištěnou verzí a pak jsem z elektronické podoby časopisu stáhnul jen první dvě čísla. Ostatní čísla, ačkoliv měla vycházet črtnáctidenně, se mi už nikdy nepodařila stáhnout, protože to zkrátka nefungovalo. Na jakékoliv písemné dotazy pan Žalud nereagoval a po telefonu jsem se dozvěděl, že jsem jediný, kdo s tím má neustále problémy a že mám hledat příčinu ve svém počítači. Nakonec jsem se rozhodl předplatné zrušit, avšak pan Žalud mi oznámil, že musím vrátit obě tištěná čísla časopisu i dárek, který jsem obdržel. Pro lepší pochopení věci – jedná se o Poslechy, které dostal každý předplatitel jako formu omluvy za trvalé problémy s tištěným časopisem! Na mou námitku, že byly Poslechy omluvným dárkem, pan Žalud reagoval, že je to jeho právo, aby požadoval Poslechy zpět a pokud předplatné zruším a Poslechy nevrátím, že je musím zaplatit, což činí asi 300 Kč. :?:
Abych popsal zkušenosti s jazykovou školou ENTER v čele s ředitelem Žaludem, to nemohu, to bych musel vybídnout svoji sestru, která tam studovala jeden rok němčinu a dodneška o panu Žaludovi mluví velmi nelichotivě. :-(

Taky mi mluvíte z duše. Časopis jsem si předplatila již v dubnu 2006, došla 2 čísla. Potom jsem stáhla další dvě na netu a tím to skončilo. Na moje e-maily vůbec nikdo nereagoval a nemám čas ani náladu na to dohadovat se s panem Žaludem osobně.

Dobrý den, koukám, že nás tady někdo z konkurence propírá:)

Nemáme se za co stydět, o naší práci mluví naši zákazníci – ti opravdoví takto:
http://studiumonline.cz/article.php?…

Naše lekce si zdarma můžete vyzkoušet zde:
http://www.ienter.cz/…ovelekce.zip

A časopis FRESH si ke zhodnocení stáhnout zdarma například zde:
http://muj.edisk.cz/…_7.43MB.html

A pro všechny, kteří snad mají problém s čímkoliv existuje reklamační řád a smuvní podmínky všech služeb, reklamační oddělení, telfonní linky, kancelář a spousta dalších zákaznických služeb zdarma, kde Vám rádi Váš problém či nenaplnění Vaší představy vyřešíme.

A jen pro Vaši informaci, firma ENTER není jen pan Žalud, takže je třeba se obracet vždy na kompetentní osoby, které jsou placeny za pomoc či službu Vám.
Děkujeme!
:-)

Služba CAMPUS je závislá na cca 50.000 zájemcích o tuto službu, do doby, než bude počet předobjednávek činit toto číslo nám firma Macmillan službu pro Českou republiku nespustí, je mi líto. My to ze svého dotovat nemůžeme a bohužel studium jazyků není tak lukrativním koníčkem, jak si mnozí myslí. Každý by chtěl umět, ale málo kdo pro to chce něco udělat a už jen málokdo za to chce platit. Pokud si službu předobjednáte, hradíte, až při spuštění služby. Pokud chcete uhradit dříve, máte od nás do spuštění zdarma jakýkoliv mailový kurz. To je náš standardní postup.

Jiný přístup je u služby dětského e-learningu Mingoville, kdy se služba spouští ihned po úhradě. Každý zahraniční partner je hold jiný.

Jo, jenže když jsem se opakovaně obracel na kompetentní osoby, nikdy mi nikdo NEODPOVĚDĚL, proto jsem se nakonec obrátil na pana Žaluda, taktéž opakovaně a bez výsledku!
Vaše reklamační oddělení je úplně nanic, jsou absolutně nekompetentní a sedí tam jen od toho, aby dotaz pouze zaznamenali, ale nic na místě nevyřeší…

Sorry, ale upřímně radím všem, ruce pryč od ENTERu!!!

Ale ten FRESH je zajímavej časopis… díval jsem se na ukázkový stránky a dost mě překvapilo, že ty texty maj stažený z internetu… Např. ten o tom lvovi je z Wikipedie. Prostě profesionální časopis. Zajímalo by mě, jestli když to komerčně využívaj, jestli to maj aspoň legální.

Jo jo… a co se týče obsahu časopisu, je to pěknej podvod, protože inzerujou 100 stran čtení, ty pak střídavě rozsekaj, ale když si to poskládáš postupně za sebou, tak zjistíš, že jich je s bídou 70! :shock:

Přeji hezký den, časopis FRESH jsem si dnes stáhnul. Hned na úvod jsem však narazil na text (strana 4–5) a především poslechovou část. Zdála se mi nějaká známa. Našel jsem ji na svých oblíbených stránkách (které byly zveřejněny na tomto webu, díky za to ).

http://www.elllo.org/…-Bargain.htm

Je to doslovný přepis, doplněný o český překlad. Chci jen říci, že tyto stránky jsou free a hodně je používám pro poslech a testování, jak jsem tomu porozumněl. Nechci hodnotit zbytek časopisu, který vypadá moc hezky.

Zdravím všechny a ENTERu děkuji i za zaslání soukromé zprávy… :? dodneška nemám CD s jednotlivými čísly časopisu ENTER, které mělo být rozesíláno údajně v září, pak prý v říjnu, listopadu… rok mám zaplacených 600,– za nefunkční e-learning, náhradou měl být zasílán vybraný e-mailový kurz, cca po měsíci mi přišel jen mail, že zasílání e-mailových lekcí mi bylo ukončeno… :shock: Co se týká mých pokusů o reklamaci, tak mi od nich vždycky jen přišel e-mail, že můj dotaz obdrželi, ale to byla taky bohužel reakce jediná?!?!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.