Help for English

čárky

 

While the No 1 Kodak box camera, produced in 1889, was a crucial landmark in the development of photography, two of the most significant cameras in terms of modern photography were the Leica 1, introduced in 1925, and the Kine Exacta, introduced in 1937, considered to be the forerunner of sophisticated SLR cameras.

Omlovám se za trochu delší úryvek, ale chtěl jsem text zachovat v původním znění a zeptat se na užití čárek. Tento text je v originále bez těch tučných čárek, no já si myslím, že tam by ty čárky být měly. Co si o tom myslíte?

Díky
Roman

nějak mi to nechce ty čárky „otučnit“, ale tak doufám, že je patrné, co chtěl básník říci :-)

v prvním případě be ono samotné No 1 Kodak box camera asi není ještě zcela specifické, je nutné jasně určit o který se jedná. Proto bez čárek.

U těch dalších dvou už bych čárky napsal.

mimochodemj, chceš-li tučné, musíš používathranaté závorky, ne ty běžné špičaté.

díky, je to z učebnice pro přípravu na cpe ale ta absence čárek mě tam docela zarazila protože jsem měl v paměti nějaký váš nedávný test ve kterém byl tento jen a vy jste tam čárky měl. díky za názor :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.