Každý je svým strůjcem štěstí.......

Ahojte, chtěl bych poradit. Píši dopis a potřebuji napsat takovou chytrou myšlenku :idea:

Věřím, že každý je svým strůjcem štěstí ale na druhou stranu nikdo znás neví co se kdy přihodí a která cesta je ta pravá.

Spáchal jsem to tak nějak takto:

I believe, that Each of us responsible for your happiness and the other hand We never know what could happen to us and which way is the right.

I believe every man is the architect of his own fortune, but on the other hand none of us know what is going to happen and which way is the right one.

myslím, že sa namiesto „architect“ používa skôr MASTER

Pohledal jsem přes google a našel jsem to s founder, architect i master. Záleží asi na každém, co se mu líbí víc.

:shock: tý jooooo – no tak uvidíme. Ale jak to takhle čtu od Vás, tak nejlíp se tam asi pamatuje to MASTER nebo architekt – každý je svým pánem nebo architektem :-D spíš nejlíp si asi zapamatuju to MASTER. Dík

I have always believed that life is what you make of it and …

Tento profil je připraven ke smazání.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.