Help for English

Maturita

Za chvíli se bude konat maturita, tak jsem se chtěl zeptat, jak se případní šťastlivci připravují a jak hodnotí své znalost.

Abych řekl pravdu, svou úroveň bych hodnotil cca B1 a v určitých ohledech ještě méně.

Já se snažím připravovat tak, že si ke všem tématům píši slohy (které si musím samozřejmě nechat opravit) a snažím se ke každému okruhu nabrat co nejvíce slovní zásoby.

Hodně čtu už připravené maturitní okruhy a otázky, především knižní formou (hodně od Infoi).

Samozřejmě procvičuji gramatiku a „chytáky“, ve kterých mi hodně pomáhá právě tento web, čímž bych chtěl poděkovat všem, kteří na něm pracují!

Jak jste na tom ostatní, už pracují nervy, nebo jsem zatím sám? :-)

Přeji Všem zdárný úspěch!

Tak teď se začínám celkem stydět, protože se asi angličtinu na maturitu vůbec učit nebudu, myslím si, že za těch pár dní to nedoženu :-) tak jsem zvědavá jak dopadnu, mám sice FCE ale to nic neznamená když mám povídat něco o Evropské unii a životním prostředí

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.