Help for English

CPE June Brno, CPE and AmE

Ano, ale myslím si, že dost z toho bylo psychologického ražení tím, že přece je to CPE zkouška na úrovni C2. Třeba ze speaking a writingu jsem měla srovantelné pocity jako minule – nic těžkého, dobrý pocit-, EiU tak normálně, u readingu mě složitostí zaskočila jedna část, tak jsem na ní vyplítvala docela času a pak musela pospíchat a konec listeningu jsem moc nevnímala, psali jsme to od 9.00 a bylo 16.00, takže já už byla polomrtvá, docela síla se tak dlouho soustředit naplno.

So, thorx89, how did you do? I am insanely happy right now because I got the A I wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fingers crossed, let me know soon :D

incredible success gothsweeting,can't believe you did it :) congrats a looooot 8-)

tak to tedy opravdu moc gratuluju!

gothsweeting: well done, I knew you could make it. Congratulations !!!

Thank you all very much :-D You are way too kind :oops:

Taky gratuluju! Nakonec Vám ty čtyři příspěvky, co jste sem napsala anglicky asi vážně pomohly. :-D

ROFL :-D

B :?
Očividně jsem totálně propadl u psaní, které po mně asi nepřečetli. :-)
No aspoň nevypadám jako takový šprt. :-D :-P

Veliká gratulace !!! Vůbec se ti s tím psaním nedivím, to jsem měla ze všech 5 částí nejhorší. Tak je to za námi a oba jsme uspěli, skvělé 8-)

No trochu mě to naštvalo. Měl jsem všude body nahoře a u writingu úplně maximálně dole, tak asi čekám, že mi to zhodnotili jako „absolutely illegible“. :-D
No ale za Béčko jsem rád. Tohle byla fakticky moje první zkouška a AJ dělám až od střední bez nějakého delšího pobytu v anglicky mluvící zemi.

Moc gratuluju k tomu Áčku. To je u CPE obrovský úspěch.
8-)

To je škoda, ale co by ostatní za to B dali. A děkuju moc za gratulaci, já se s tím docela překvapila, protože si obvykle v těchto důležitých věcech nevěřím a mám se tendenci podceňovat

I já oběma gratuluju, k áčku i béčku. Jste šikovní!!!

sice jsem anglicky nepsala, ale naprosto to chápu, i když mně taky „dost“ omezuje moje slovní zásoba a uniká tak co kdo řekl k tématu. Nicméně s tím málem co umím, tak mi občas také přijde prostě přirozenější vyjadřovat se anglicky stejně jako česky – prostě se občas člověk zapomene :-D. Zejména když je zvyklý myslet v angličtině. Nicméně, bude fajn když si zde občas vzpomenou i ti pokročilí jak se to řekne česky. Gratuluji všem hrdinům :-) :-) :-)

Velká gratulace oběma! Jestli za A nebo B, to už je „detail“.:-) Obzvláště uživatelce gothsweeting, protože složit CPE za A v jednadvaceti je podle mě úžasný výkon…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.