Help for English

slovní zásoba

Pěkně jste rozjel náš slovníček se slovíčky a tak bych měla prosbu – nevím, jestli by Vám v tom neměla pomoci nějaká žena – kdysi tu byla soutěž o utvoření seznamu slovíček – cca 2 roky zpátky, já tam tenkrát nacpala slovíčka ze svých zájmů – zrovna jsem probírala denní práci a zájmy – a hlavně to bylo o pletení, vyšívání, háčkování, drhání atd, nebyl by i okruh těchto slovíček?
Hodně jsem si už našla a poznala, ale líbilo by se mi to v „jednom ranečku“ (hlavně do WM, a myslím, že i ostatní ženy by takový okruh slovíček uvítaly. :-D

Seznamy mám stále uložené. Čekám, až budeme mít automatický způsob přidávání okruhů. Teď bych to musel dělat ručně a to dá hodně práce. Těch okruhů mám myslím několik set.

A kdy ten způsob budete mít? :-D Já vím , je to jen můj podnět a nápad. Zrovna tak by někdo chtěl mít okruh z kvantové fyziky. :shock:

Ale stejně, tenkrát z té slovní zásoby bylo pár dobrých nápadů,ne? Něco se objevilo, ale pak byl zase klid?

Právě proto, že je to pracné všechno tam ručně přidávat. Tu a tam něco přidám, ale můj den má bohužel jen pár hodin a většinou jen těžko do něj nacpu vše, co bych potřeboval.

Já vím, a proto tenhle můj příspěvek není pro to,aby jste se honem snažil, jen taková inspirace kdyby vybyla chvilečka, :-)

Jasneže každého jedného z nás má deň len 24 hodín. Tiež by som Vás veľmi rád poprosil keby ste mohli spraviť jeden zoznam, ktorý by obsahoval veci ako pšenica, kukurica, ovos, raž, celozrný, vláknina…(jak na webe čosi také je, tak sa vopred ospravednujem)­..velmi mi pomahate..vdaka

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.