Help for English

textové hry

 

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakých dobrých textových hrách volně stažitelných na internetu ? Velice jsem si oblíbil hry Apache gold a Ten little indians a chtěl bych si zahrát nějakou podobnou hru znovu.

Děkuji.

Brzy snad bude další moje hra, SEABASE DELTA.
Na internetu jich bohužel moc ke stažení není. Pátral jsem,a le tyhle hry už moc lidí nedělá. Nejlepší je sehnat si nějaký emulátor starého počítače (např. Commodore 64), na ten je podobných textovek snad stovky. Člověk se musí smířit ale s horší grafikou a někdy ne úplně inteligentní odezvou počítače na příkazy… ale vřele doporučuji.

Přivedl jste mě na nápad napsat článek o tom, jaký emulátor si stáhnout, jak se ovládá a jaké hry do něj doporučuju.

Velice mě těší, že jsem vás přivedl na nápad k napsání takového článku. Myslím si, že by ten článek uvítalo mnoho lidí. Vydání hry Seabase delta se již nemůžu dočkat. Preview mi připadalo velice zajímavé.

Článek je vydán. Můžete si nějakou hru zkusit.

SEABASE DELTA by mohla být ještě letos v létě (v průběhu září, ale uvídíme). K dokončení stačí už jen posledních pár lokací a potom testování a dolaďování. Snad se povedla. Tedy povede.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.