Help for English

ISIC, jízdní řády

 

Ahoj,

ráda bych se vydala na par dní do Anglie, resp. Londýna a chtěla bych se zeptat, jestli na kartu ISIC lze zde získat nějaké slevy (vstupy do pamatek a podobně).

A dále by mě zajímalo jesti mají v Anglii na internetu něco podobného jako je náš idos. Pokud ano, mohli byste mi dát adresu toho serveru.

Velice děkuji za odpovědi !

O kartě ISIC bohužel nic nevím, ale spojení a věci kolem MHD v Londýně hledejte zde:

http://www.tfl.gov.uk/

Ahoj,
bohužel nemám přímou zkušenost s cestováním do ciziny s ISICem, ale informace o poskytovaných slevách a výhodách s kartou jsou přímo na jejich oficálních stránkách – www.isic.cz, jen tak letmo jsem projela, jestli tam není i sekce o zahraničí a narazila jsem přímo na článek o cestování do Anglie http://www.isic.cz/…-isic-anglie, jsou tam spíš jen příklady výhod, ale přímo v článku je odkaz na mezinárodní stránky isic, kde by mělo být k nalezení víc informací. Zkuste se podívat tam, snad to pomůže :)

To Barunka159: v Londýně se do řady památek a muzeí dostanete zadarmo; zjistíte to z webu dané památky. A jestli chcete v Londýně ušetřit za dopravu, pořiďte si Oyster Card (mám pocit, že stojí tři libry a pak si na ni nabijete tolik peněz, kolik uznáte), s ní zaplatíte za den max. asi šest a půl libry bez ohledu na to, kolikrát pojedete metrem nebo busem, a platí i v některých vlacích; pokud si budete kupovat jednotlivé lístky, pěkně se to prodraží.

Moc děkuji všem za reakce. Přesně tyto informace jsem hledala :-) Ještě jednou díky :-)

Zajímalo by mě, jestli v Anglii funguje něco jako náš idos.cz?

To SimiKuku: spoje v Londýně najdete na http://www.tfl.gov.uk/, užitečný web o dopravě v UK je na téhle adrese: http://www.carlberry.co.uk/

To tethalka: Děkuju:), šlo mi o ten druhý odkaz.. Ale asi ho na konec ani nevyužiji.. :-(

To SimiKuku: Tak to je škoda…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.