Help for English

Spam

Tohle se mi ještě nikdy nestalo. Na žádném foru. Došel mi spam jako soukromá zpráva. Stalo se to někomu tady taky?

Jo, jo mě taky. Zase nějaký deb. blábol. Smazat!

Taky mi to přišlo. Napsáno vytříbeným českým jazykem, který opravdu dokáže pobavit! :)

„Díky a Bůh vám žehnej,
Miss princezna.“
Jojo taky mě to docela pobavilo :-D

Myslím si, že už si toho pan Vít nebo Hudík všiml a uživatele smazal, jelikož uživatel nemá jméno a po rozkliknutí profilu se oběví chyba… zprávu si ovšem budete muset smazat ručně.

Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-D

Zpráva mi také přišla. Jednou se mi dokonce stalo, že mi přišla i emailem.

a ja somn sa uz tesil ze mi pise nejaka exoticka princezna :D:D

Také mi to přišlo,je to poprvé.

Mně to přišlo také. Pro Ty, kterým to nedošlo, to kopíruji.

Princess2010@gmx.us)
Nejdražší
Kind regards, já jsem miss princezna Isaac, vysoký, štíhlý, spravedlivé, a velmi dobře vypadající dívka, která miluje cestování a tančení, aby student, který miluje být milována, laskavě povolení moje Vás kontaktovat prostřednictvím tohoto média jsem nucen Vás kontaktovat prostřednictvím tohoto média z pochopitelných důvodů, které budete rozumět, když budeme diskutovat o podrobnostech své proposition.Pls budu rád, abyste se odpovědět na mě moji mailovou adresu (princess2010@gmx.us), takže budeme vědět, navzájem velmi dobře, já jsem těšíme se na Vaše kladné potvrzení, aby nám mají důležitou diskusi pak začneme odtud, která bude obsahovat úvodu, pošlu moje fotky později.
Díky a Bůh vám žehnej,
Miss princezna.

to Nezbedovic: tady si to moc lidí nepřečte, měl(a) byste to rozesílat soukromou zprávou…

To je pro ty, kteří to nedostali.Aby se také pobavili :-)

a je vůbec někdo takový kdo byl spamu ušetřen?

Marek Vít:
Marku, já se stejně divím, že jste s těma spammerama ještě nevyběhli. Myslím, že pokud někdo pošle během dejme tomu pěti minut 300 úplně stejných vzkazů, tak (pokud to není přímo od HFE) je to na 100 % bot a všechny ty vzkazy, včetně jeho accountu se můžou rovnou smazat.

Udělal bych nějakou spodní hranici nad kterou by to bylo vyhodnocený jako spam. Stačilo by relativně malé číslo, oni to posílají stejnak ve velkém. Třeba 20. A jestli by jsi si to chtěl ještě více pojistit, tak by to po těch X vzkazech zobrazilo třeba nějakou kontrolní otázku v češtině, na kterou by bot neodpověděl.

Možností je spousta. :-)

No ale zase musím říct, že např. ma MySpace mi chodí spamů víc než na HFE, takže to není nejhorší. Jestli se něco takového u nás stane jenou za čtvrt roku…

Až bude čas, pokusíme se s tím něco udělat.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.