Help for English

pisanie bez diakritiky + ikonka

Zamyslel som sa, ze kedze som na ceskom fore a este je tu navyse vela vzdelanych ludi a ucitelov, ci vam nevadi ked niekto pise bez diakritiky ako anglican a navyse po slovensky. Mozno sa to vam Cechom tazko cita, co poviete? Nerobi vam to problemy?

Este jedna vec. Mam nastavenu svoju ikonku, ktora sa mi zobrazuje ked som prihlaseny. Ale ked nie som tak sa mi nikde v mojich prispevkoch nezobrazuje zatial co od ostatnych uzivatelov sa mi zobrazuju. Cim to je?

Psaní bez diakritiky mi určitě nevadí, rozumím všemu. Pokud mám mluvit za sebe.

Vaše ikonka se zatím zobrazuje jen Vám, protože jsem ji ještě neautorizoval. Ikonky autorizuji nepravidelně, jednou za čas. Naposledy to bylo před pár dny. Jdu to udělat.

dakujem

hotovo

mimochodom ta ikonka je obrazok z jednej skvelej starej hry OneMustFall2097 ktora vo mne vyvolava spomienky na dectvo. To len tak keby to nahodou niekto poznal.

hehe, když vzpomenu na hry svého dětství, tak by to byla kostičková grafika ve hře Donkey Kong. Škoda, že už svoji ikonku mám… hned bych měl isnpiraci. :-)

aj toto je kostickova grafika len je to zmensene na asi na 10% takze to az tak nevidno :D je to ale novsie, z roku 94

Osobně mi to vadí už z principu. Co by komu udělalo psát to normálně? Většina lidí má českou klávesnici, tak v tom nevidím jediný problém. Neříkám, že to musím nějak luštit, ale mnohem lépe se čte i kouká na normální text s písmeny co tam mají být. Napadlo mě teď, že ten problém bude asi to natáhnutí prstů po té řadě písmen s diakritikou. :-)

Pokud to člověku třeba neumožňuje operační systém, klávesnice, nebo to píše třeba z mobilu, tak budiž. Ale kolik takových mezi všemi těmi pisálky je? :)

Výmluvy typu, jsem zvyklý z programování, cizích fór, nebo counter striku neberu. :-) :-D

to Pilda: Chceš znát moje „výmluvy“, znám hodně lidí co díky háčkům a čárkám přišli o mraky dat, díky tomu, že zarputile pojmenovávali soubory s diakritikou, dál pokud používáš software, do kterého je čeština nacpaná v podstatě násilím tak tě to taky brzo odradí psát háčky a čárky a mít vůbec nainstalovanou českou klávesnici nebo někoho napadlo udělat na černé klávesnici písmena s diakritikou tmavě červěně, takže jsou naprosto nečitelný atd. atd. :-) Můžu tě vyjmenovat tucet dalších „výmluv“, ale mám sakra dobrý důvod háčky a čárky nepoužívat a jinak mě nevadí pokud někdo diakritiku používá. :-D
edit: Podobný případ je používání mezer v názvu souborů na Linuxovém serveru :-) .

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.