Stále som pod odpadkovou miestnosťou. Nech zadám čokoľvek (switch the switch, short the switch, flip the switch, climb up), tvrdohlavá odpoveď : I can´t do that.
Stále som pod odpadkovou miestnosťou. Nech zadám čokoľvek (switch the switch, short the switch, flip the switch, climb up), tvrdohlavá odpoveď : I can´t do that.
Adriana: Co vám to napíše, když napíšete EXAMINE THE SWITCH, EXAMINE THE BELT a EXAMINE THE FORK?
Examine the belt : I can´t do that , I don´t understand.
Examine the switch :It´s marked right and left.
Examine the fork : It´s just a worthless piece of molten metal
Jestli je ta vidlička už roztavená, pak už s tím nemáte dělat nic. Měla byste si prostě sednout na ten pás a je to.
Můžete mi dát, prosím, malou nápovědu, jak se dostat k tomu stolu ve stanici Charlie? Už jsem se tam vrátila znovu s obnovenou kartou, ale ať vyzkouším cokoliv, tak kolem jenom proklouznu.
mandy 28 rozkážte : w
Možno sa niečo stalo, ja sa asi do toho refuse room už asi nedostanem. Sit down on the belt/Sit on the belt/I don´t understand.
To Adriana: moc díky, toho jsem se bála, musela jsem se pro tu věc vrátit. Už mám klíč. Skvělá hra.
Malý poznatek: Když jsem se vrátila z moře a sundala si ploutve a oblek, zadala jsem příkaz go back. Dveře se otevřely a byla jsem opět v moři, tentokrát bez obleku, bez přístroje a super, neutopila jsem se.
Adriana: Můžete mi poslat mailem soubor s uloženou hrou, kde právě jste? Já se na to podívám. Soubor je ve složce SeabaseDelta/Saved
Neviem kde je chyba ale keď nechávam veci v miestnostiach (zapisujem si do poznámok čo som kde nechala takže je to tak na 100%) keď sa pre ne vrátim mi to napíše že ich nemôže vziať pretože tam nie sú. Neviem čo s tým..
Dobrý den.Jsem ve vraku lodi.Mám teleskop, v hlavni děla něco je a jak jsem se dočetl – mám hlaveň sklopit (asi páčidlem). Nevíte kde bych sehnal to páčidlo? Poradíte prosím?
Prosím, poraďte někdo jak sestrojit tu houpačku. Pořád mu říkám, aby položil prkno na dřevo, a pořád mi odpovídá kam nebo že to nemůže udělat. Co mi uniká?
Mandy28 – rád bych pomohl, ale obávám se,že tak daleko nejsem.
Mandy: příkaz MAKE A SEESAW stačí.
Jerofyzo: nestačí, píše mi jak to má udělat, že neví, jak houpačka vypadá.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.