AdrianaXXX: Ano, je to skluzavka. Musím do slovníku přidat.
AdrianaXXX: Ano, je to skluzavka. Musím do slovníku přidat.
moc mi to nejde, ale hlavně přestala mi fungovat mapa critikal error has occured. Hned ve station Charlie… asi to zkusím znovu stáhnout.
Vážně? To je divné. Objevilo se to i někomu jinému?
zdá se, že to pomohlo – znovu nainstalovat…už se mi zakreslují místnosti
čím jste do tý slepice šťouchaly, pro Boha . Vždyť já jsem v tom mrazáku našel jenom žvýkačku (schválně jsem si tu hru pustil od začátku). Kopu do klece, do slepice vším možným a buď neví o čem mluvím, nebo nemůže.
právě že pomůže ta žvýkačka…co s ní dělají děti a udělá to ránu?
no, a co udělá žvýkačka, když se nafoukne pořádná bublina?
, to je neuvěřitelný žvýkačku už jsem v puse neměl ani nepamatuju. Myslím, že mi chybí úplně představivost, hlavně mi teť neříkejte, že ta kamera a palačinka má něco společného…ch jo
potřebuje k udělání té palačinky mít cookbook u sebe? Mě nechce nic uvařit, jen se zeptá, just tell me what u want to cook a když napíšu pancake, tak odpoví I can´t do that
Cookbook neni potreba mit u sebe, ale urcita priprava je nutna.
Mám 83% a cítím, že se blížim ke konci… teď jen přijít na to, jak odpáčit kanón a jak se dostat na plošinu, která je v uličce za kamerou – podle písničky kterou hraje hi-fi bych měl nějak použít houpačku, ale jak? Nějaké rady?
zumlok: musíte psát příkaz, které mají sloveso. Nestačí tedy napsat ‚pancake‘ ale např. ‚make pancake‘.
dkk: jsem na tom stejne , dle me je potreba nejdriv vypacit kanon, tipuju, ze tam bude delova koule
Já jsem se zasekl už na začátku. Nějak nemůžu najít ten šroubovák, jak tu o něm čtu.
Vůbec jsem necheckoval ty první zastávky a z nějakýho důvodu rovnou jel do do alpha a zpátky nemůžu. Nebyl šroubovák náhodou někde na těch předchozích zstávkách?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.