Help for English

The Legend of the Apache Gold

 

Chtěla bych poprosit o radu. Ve hře jsem prozatím dosáhla 78%. Nemohu najít dirt, vše ostatní na rituál mám. Navíc se mi zdá, že popsanou lokaci, kde má být rituál proveden na mapě vůbec nemám.Ještě bych zároveň chtěla poděkovat za bezvadnou hru a naprosto úžasné stránky angličtiny.

tak už jsem na to přišla, kde vzít dirt :-)

Dobrý den, mě žádný indián nezpívá :(

když Vás zajmou hned na začátku hry a vy se probudíte v teepee, tam je strážce, který si zpívá.

no, mě teda zpívat něchtěl, až po tom co jsem napsal listen tak se objevil text ale nezpíval :D… a prosím nevíte kde najdu ten kousek větve? za městem, ale kde? Jinak díky, je to super (návyková) hra :)

obecně hodně věcí zjistíte, když budete věci kolem sebe zkoumat (examine). Vždycky v nové lokaci či při objevení nového předmětu pište automaticky EXAMINE tohle a EXAMINE tamto. Zjistíte tak, že si indián zpívá a spoustu dalších věcí, bez kterých hru nedohrajete.

Větev roste na stromě za městem Jakesville.

no, zpívá, bedny zapnuty a nic, také se mi nic neobjevuje když nic nezadám…

je to textová hra, takže bedny klidně nechte vypnuté.

přijdu na jiný způsob :)

jiný způsob čeho?

jiný způsob hledání souvislostí u těchto her. moc mi to zatim nejde :)

Potřebovala bych poradit, jak se dostat do města. Indiánskou vesnici mám prohledanou, v lese jsem taky byla, na kánoi odplout nemohu…tak co dál?

na voze.

Zdravím a moc prosím o radu. Čím můžu rozdělat oheň? Hlásí mi, že v ohništi jsou horké uhlíky, ale dřevo mi na to dát nechce… Jinak moc fajn hra! :-)

co se dělá z horkými uhlíky? Foukat…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.