Help for English

Seabase Delta

 

Pokud máš na laně přivázaný ten magnet, tak spusť magnet a ne lano :)

jenomže to nejde, magnet jsem přivázala a zmizel, píše, že magnet tam není

lower line nefunguje?

jo, lower line funguje :-), proč to dělat jednoduše, když to jde složitě

tak jsem v háji, přivázala jsem magnet k lanu už v prádelně, když jsem pak spustila lano, hlásilo mi to, že nemá magnet, pro jistotu jsem šla zkontrolvoat prádelnu, ale magnet tam neleží, přivázaný asi tedy bude, ale nějak to neregistruje, co s tím?

A už jste se podívala dolů dalekohledem?

privazany magnet nemusi byt videt a nicemu to nevadi

jasně :-),hned jak jsem odšroubovala poklop, pořád mi to nechce uznat existenci magnetu

je tam přivázaný, takže už tam není jako samostatný předmět. Pokusím se nějak udělat, aby to nepsalo tuto matoucí věc (že tam není).

ach jo, vy mi dáváte! :-)

FISH: Můžete mi ještě jednou přiblížit to s tou žvýkačkou? Rád bych to nějak opravil před vydáním opravené verze.

Marek Vít: To jsem nebyl já, ale jimmy8

mozek si udělal přestávku, i když mám lano s magnetem v šachtě, pořád nemůžu přijít na ten správný povel, jak dostat disc ven

jsem na 75% a teď nevím, co dál-v tom dark tunnel nevim, jak udelat, aby se ty dvere vzdycky zase nezavrely. potom by to chtelo neco silnejsiho nez prkno, abych mohl vypacit ten kanon. no ale to asi este neni aktualni problem. ted bych asi mel vyresit tu pisnicku, zpiva se v ni o barrelu a hammer a nails, to vsechno mam, akorat nevim, jak to nejak zkloubit dohromady, aby mi z toho neco vzeslo..poradte mi nekdo aspon s necim, at se trosku pohnu.. :-)

v dark tunnelu se dveře nezavřou, když hraje heavy metal u mikrofonu, hřebíky ještě nemám, takže netuším, ale prý se z toho dělá houpačka :-), no a nepáčí se kanon, ale barrel

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.