Help for English

Seabase Delta

 

A mám to :) Neskonálé díky za nespočet rad! :)

ahoj, prosím o pomoc – už asi 10 minut zadávám různé povely na to abych odrazila paprsek od fólie a nic… můžete mi někdo poradit? pls :-(

když dáte příkaz EXAMINE na fólii nebo paprsek, odpověď bude obsahovat spojení ‚on reflection‘. REFLECTION je klíčové slovo. Jaké je sloveso? REFLECT (odrazit). Potom jen dodejte CO a ČÍM.

omg – je to tam…asi už mi docházejí nápady :) děkuji moc a dobrou noc!!

Jsem na 81% a nejsem schopná najít klíč od toho panelu ve 2. výtahu. Tady na fóru někdo psal, že je prý na stole ve food farm area, ale jak ho mám tam odtud dostat? Prosím aspoň o malou nápovědu :)

potřebujete něco na nohy, aby se to neklouzalo.

Tak to vůbec netuším, co by to mělo být :?

něco co má GRIP.

Díky. Měla jsem to na nohách pořád, jenom mi až teď došlo, že jsem zadávala špatný příkaz. Ale už mám klíč :)

Ahoj.. super hra :)

Ale nemůžu přijít na to, jak podepsat ten papír, abych měla nabitou kartu? Hlavně kde ho najdu (zkoušela jsem v head office snad všechno, pak podepsat ten dokumen, taky nic.. – pero s inkoustem mám) A vůbec netuším, jak sehnat prkno s hřebíky.. nebo to budu mít až po výbuchu?

ten papír vyjede z robotického úředníka v HEAD OFFICE, musíte vložit kartu. Podepíšete perem, musíte ale nejdřív naplnit inkoustem.

prkno seženete venku v moři. hřebíky taky

No to právě zkouším už od doby, co jsem tam přišla poprvé.. insert card to slot, insert plastic card to the small slot, insert card to autoclerk..a pořád nic :( :-D
A v moři jsem desku nenašla.. zkoušela jsem i všude dát take everything a napsal mi, že tam nemůže vzít nic.. ale to možná až po odpálení rakety, že?

aaa už to máám :) supr..

Mám ale asi chybu u travel-tubu.. Přijdu s obnovenou kartou, nasednu, zapnu pás, ale small slot isn't here.. I když dám prohledat, nic o slotu mi to nepíše
:idea:

.. tak už jede i to.. ale nebere to vůbec insert card into the slot, nebo tak něco, ale jen insert card v obou případech..

zkuste jen IN. Insert sth IN sth.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.