Help for English

Word Manager

jak lze zapsat do výslovnosti krátké „mekké“ i? nějak jsem na to zatim nepřišel a v manuálu jsem to také nenašel.
díky:)

Díky za poznámku… vyřešíme. Automatický převaděč na fonetické znaky to neumí. Pokusíme se to do příští záplaty upravit, aby bylo možné vkádat i měkké i.

Klávesová zkratka (resp.zkratky) na vyvolání nápovědy by se hodila.

Ahoj.
Poku jsem to pochopil správně, tak přesípací hodiny u slovíček mě ukazují, že bych si je měl zopakovat, aby nedošlo k jejich zapomínání. Jak si můžu nastavit zkoušení ze všech těchto slovíček?
Díky

V modulu Revize.

Ale tam se nemůžu nechat vyzkoušet jen ze slovíček s přesýpacými hodinami. Pletou se do toho i slovíčka která znám, ale není potřeba je zrovna opakovat. Jestli sem to někde přehlídl tak se omlouvám, ale nemůžu to najít. Díky

Dotaz: Jaktože nejsou slovíčka " Objective CAE" už nahraný ve WM? I když to aktualizuju, tak se tam nestáhnou, to je tam musím dávat ručně, nebo lze někde stáhnout nějakej balík?

Všiml jsem si, že tam je defaultně asi jedna lekce úrovně UPPER-INTERMEDIATE, kdežto tady je toho mnohem víc.. Díky :)

pokud provedete aktualizaci, slovíčka se stáhnou. Nestáhnou se však lekce, jen slovíčka. Stahování lekcí je přímo ze stránek HFE – pod každou lekcí je odkaz.

Aha,takže mám všechno, akorát jinde a třeba i pod jinou úrovní? :)

Uvítala bych možnost přesunout slovíčko z jedné lekce do jiné lekce. Ráda bych si totiž sama rozhodla o tom, která slovíčka umím a neumím.

To bami:
1) kterékoliv slovíčko můžete přesunut do jakékoli lekce
2)o kterémkoliv slovíčku si můžete rozhodnout že ho umíte a vyřadit ho ze zkoušení aníž by jste ho smazala či přesouvala do jiné lekce

Postupy najdete v návodu – např editace lekce, vytváření lekce.. význam ikonek u slovíček atd. Návod je v pdf instalačním file

Narážím na duplicitní slovíčka, která jsou si dost podobná, jsou tedy oba dva významy dobře. Např: CAR POOL X CARPOOL, HEADMAN X HEADSMAN ..?Díky :-)

a dotaz zní jak?

Jo, pardon, ten otazník měl být za slovem „dobře“ :)

ano, mohou se lišit v britské/americké angličtině a nebo jsou to prostě dvě varianty pravopisu.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.