Help for English

Markovy reporty

Twilight jsem přečetl jen pro zábavu, snad proto, abych nebyl za negramota, když o tom všichni mluví. Jo, žádný literární zázrak. Téměř neexistující zápletka, nezajímavé ‚mělké‘ postavy, prosté věty… Ale co, když se to lidem líbí.

Obecně tyhle upíří věci jsou po literární stránce takové… slabé. To platí pro Twilight, pro Vampire Diaries i pro True Blood.

Mě na tom nejvíc potěšila právě ta jednoduchost, protože na „normální“ knížky ještě nemám a zjednodušená literatura se mi moc nelíbí. A tím, že je děj „roztahaný“ mi ani neunikají souvislosti. Twilight jsem přečetla za měsíc a docela mě „nakoplo“, že jsem dokázala přečíst celou nezjednodušenou knížku. Takže díky bohu za S.Meyer. :-)

Ano, máte pravdu. Sám takové knížky vždy lidem doporučuju, když se rozhodnou číst originály.

Na to je taky dobrá literatura pro děti, jak jsem zjistila

Souhlasím. Taky jsem Twilight četla kvůli té jednoduché angličtině, v tomhle to bylo super. Ale jinak teda fakt slabota a prokousala jsem se jen dvěma dílama, další už jsem fakt nedala.
Rowlingovou jsem nečetla, King je úžasnej.

4300 nových zvukových nahrávek ve WM! Excelent job :-D Thanks a lot…

V souvislosti s temi novymi nahravkami se chci zeptat na ten opravny patch WM, avizovany v „Co se děje na HFE“ dne 20.5.2011. Na strankach zakaznicke podpory je porad 1.1.280. Diky za info.

Patch je již několik týdnů téměř připravený k vypuštění, ale byli jsme teď hodně zaneprázdněni (u nás to bylo dokončování studia, státnice a u Petra je to změna bydlení) a tak tento patch pořád visí ve vzduchu. Je teď ale na prvním místě našeho TO DO listu. Snad se již brzy dočkáte. Omlouvám se za zpoždění.

To je paráda.. každé slovíčko ve WM má svůj reproduktorek :-) Opravdu paráda! Patch – k čemu, vždyť to funguje 8-) nenechte se honit :-D :-D

Můžu se vrátit ještě ke knížkám? Mohl byste mi, Marku, poradit prosím? Nebo i ostatní :-) Čtu level 5, 6 docela bez problémů a chtěla bych přejít na originály. Ale nechci se zaseknout na něčem těžkém, co by mě odradilo. Včera jsem si v knihovně půjčila Harry Potter and the Philosopher´s Sto­ne, zdá se mi to, že by to snad šlo :-) a k tomu ještě Selected Stories od Hemingwaye, s komentářem v azbuce :-D. Myslíte, že je obecně lepší začít s povídkami a nebo které autory doporučujete? Díky moc za odpověď. Pěkný den všem :-)

Povídky jsou dle mého myslím pro začátek lepší. No a já vždycky doporučuju Roalda Dahla.

Toho mám taky ráda, ale zatím jsem ho četla jen ve zjednodušené verzi :-) Můžu ho zkusit sehnat i v originále :-) díky za radu.

Takže třeba Karlíka a továrnu na čokoládu jo ? :)

No spíše jeho povídky.

Uvidím, co se mi povede sehnat :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.