U slovíček want to nebo would you like to,nebo i would like to a dalších.Je to jedno jestli tam dám to To nebo to není jedno a jsou na to nějaká pravidla? Děkuju.
U slovíček want to nebo would you like to,nebo i would like to a dalších.Je to jedno jestli tam dám to To nebo to není jedno a jsou na to nějaká pravidla? Děkuju.
Tak co nikdo neví? Marku mrknul byste se na to?
V případě would you like to,nebo I would like to se jedná o ustálené vazby, ke kterým částice „to“ patří. Myslím, že tu k tomu určitě jsou nějaké články.
Děkuju.
Vy myslíte, kdy je tam TO na konci věty, bez předmětu? NApř. I want to, I'd like to apod? A nebo prostě kdy se TO používá normálně ve větě?
Ano když je tam To bez předmětu Protože já jsem třeba někdy viděl I want to a někdy jen I want,tak jestli jsou nějaká pravidla kdy se v takovýchhle slovech To dává a kdy ne.
WANT může být i bez TO, WOULD LIKE tu částici mít musí. Článek tu na to zatím nemáme, ale už jsem se několikrát chystal. Třeba s tím teď pohnu.
Děkuju. To nevadí že tu zatím nemáte na to článek .
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.