Help for English

Děkuju webu + otázka je tahle veta zastaralá?

 

Dobrý den.
Na začátku bych vás chťel upozornit na zabezpečení webu aby jste si dali do registrace capatchu to jest obrázek aby si někdo nezaložil třeba milion účtů třeba pomocí scriptu.Mohli by jste mít problémi a ne jen Vy ale my všichni.

Chci poděkovat panu Vítovy a webu helpforenglish.cz a samozřejmě všem co na tomto webu pracují.Tento web mi velmi pomohl se začít učit jazyk a jsou tu dobré věci.Asi po 2 měsících každodenního prohlížení webu ve škole doma atd.. sem se rozhodl koupit slovník slengové angličtiny což mohu doporučit úplně všem.V součastnosti se učím hlavně gramatiku , a běžné věci co v živote potkávám po cestě do školy atd.Po babičce mi doma zbyly učebnice a je to doslova jako píšete tady je to všechno stará britská angličtina místo will , které vůbec není zmíněno je všude shall ve všech osobách dále usuzuji podle slovní zásoby.Asi se dřív takové knížky vůbec neprodávali.Je v ní napsána ještě stará výslovnost tak jak češtinou je to psáno.Napíši sem větu doslova takhle je psaná výslovnost žádná transkripce jak negr z USA řekne zabiju ho (Ajd mojdr him) aji takhle jsou tam závorky to typuji tak na rok 50 nebo 60 já si myslím že by teď řekl I gonna kill him ne ?

Nevím jestli bych si koupil na začátek knižku o slangu, když se to teprve učím. Co radši nějaká učebnice ?:)

ách, jak já se těším na dobu, kdy se budu moct kochat starou anglickou knížkou a budu i vědět jak se to řekne současnou angličtinou :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.