Rovněž souhlasím pouze s tlačítkem like it.
Samotná stránka na fc by pouze odváděla pozornost již tak vytíženým
autorům
Rovněž souhlasím pouze s tlačítkem like it.
Samotná stránka na fc by pouze odváděla pozornost již tak vytíženým
autorům
Asi „Like it“ bude v tuto chvíli nejrozumnější. I když ho používat nebudu, moc totiž nepoužívám facebook, pro mnohé se to zdá užitečné, nebudu tedy nikomu stát v cestě. Spread the word, HFE is coming to get you!
Predem se omlouvam za to, ze muj nazor bude hodne subjektivni a mnoho lidem urcite nesedne.
Ja jsem zasadne proti „like it“. Facebook jako takovy mi moc nevadi
(i kdyz jeho bezpecnostni chyby a jeho politika je velice nevyhovujici), vadi
mi lidi, kteri ziji na facebooku. Nekteri z vas tady mluvi o navstevnosti,
ktera by se zajiste zvedla (o tom nepochybuji), otazka je, jestli chceme
privandrovalce z facebooku, aby tady zanechavali svoje komentare pod clanky.
V soucasne dobe je totiz komunita tady na webu a na foru plna dobrych lidi,
nadsencu, co se o anglictinu opravdu zajimaji (tudiz velice inteligentni lidi).
Byla by skoda o toto prijit. Lidi, ktere zajima tema, na ktere je tento web
zamereny, si sem cestu najdou. Ti ostatni zjevne nemaji zajem.
Pozitivnich dusledku by bylo dost, ale urcite by jste meli zvazit i negativni
dusledky, ktere tento krok eventuelne prinese, me osobne neprijde moudre cerpat
komunitu zrovna z facebooku
Tak jsem si během čtení předchozích příspěvků myslel, jak zas napíši něco kontroverzního :- D a on mi to Irving skoro vyfoukl. Sestava zdravého jádra HFE je dost odlišná od zbytku populace a proto zde téměř nejsou excesy běžné na jiných forech.. Je otázka, kolik trvalých uživatelů s vážným zájmem provázání HFE na FB přinese a kolik bude pouze jednorázových návštěvníků kteří zde zanechají nějaký vysoce inteligentní výlev a moderátoři budou muset hlídat a mazat 10× tolik… Kdo chce najít HFE tak ho najde… každý vyhledávač vám ho při dotazu na eng (gramatiku a pod) vyhodí nejpozději jako pátý odkaz a kvalita HFE je zřejmá během 30 sec a to stačí aby si ho ti s opravdovým zájmem dali do oblíbených.
Rozhodně nelze nesouhlasit, že spousta lidí z Facebooku by jenom přišla, zanechala nepříliš inteligentní komentář, a pak zase odešla a už se nevrátila. Podle mě je tlačítko „Like“ rozhodně dobrý nápad, který by mohl přivést nové pravidelné návštěvníky, ale současně s ním by pro psaní komentářů musela být zavedena povinná registrace, jako to teď funguje u fóra. Když někdo chce napsat jen nějaký vulgární nesmysl, těžko se kvůli tomu bude registrovat, zatímco pro pravidelné návštěvníky není problém registrací několik sekund ztratit – koneckonců, většina z nich už stejně je zaregistrovaná. Funguje to takto na spoustě jiných webů a myslím, že to moderátorům diskuzí šetří docela dost práce…
nevhodných komentářů se nebojím, myslím, že máme už dost zajetý způsob. Nic nemá na nájezdy dětí, které jdou na HFE povinně při hodině angličtiny…
Nevhodné komentáře jednoduše vyřazujeme, navíc většinu z nich vyřazuje robot…
Povinnost registrovat se pro vkládání komentářů sice plánujeme, ale zatím to není na předním místě v plánu.
Jsem na FB a chodím tam, ale rozhodně méně než na HFE! Myslím si, že
to stránky HFE nemůže o nic obohatit. Mě osobně příjdou stránky
různých institucí na FB hodně nepřehledné. Dle mého kdo se chce bavit jde
na FB, kdo se chce učit angličtinu najde si HFE
Na druhou stranu chápu ten okolní tlak. LIKE IT ukáže jestli je to cesta,
kterou chcete jít.
Čistě teoreticky, pokud by HFE mělo stránku i na FB, tak by to u určitých lidí mohlo zvednout návštěvnost webu. Myslím tím lidi, co na HFE sice chodí, ale ne nějak pravidelně. Pokud by ta stránka pak upozorňovala na každý nový článek, či soutěž, tak by to ty lidi mohlo donutit tam zrovna jít.
Byla by to taková vlastně náhrada za RSS, které bohužel většina lidí nepoužívá.
Chtělo by to ale, aby se to na ty stránky webu na FB posílalo samo, aby s tím neměli autoři vůbec žádnou práci.
Jsem odpůrcem FB. Nemyslím si, že by to na HFE přivedlo hodně návštěvníků, kteří se budou vracet.
LIKE IT určitě nic neskazí. Návštěvníků určitě neubude. Kdo je odpůrcem FB, tak mu vadit, že je HFE existuje i na FB, vadit nemusí. Je sice pravda, že když, někdo hledá gramatiku, tak ho to semka většinou hodí, ale vrátí se zpět až v tu dobu, kdy bude zase něco potřebovat. To, že je to sponzorovanej web, že se tady dají vyhrávat ceny a to že tady existuje jakási " komunita" lidí co se zajímá o a AJ by mohlo být všechno na FB. Jsem určitě pro. Myslím, že ti co jsou odpůrci FB tak úplně neznají jeho potenciál a výhody:) Like nic nezkazí
No like it je sice pěkné, ale co takové share it?! Nebo ještě lépe Sdílet
Ano,s Petrem spíše uvažujeme o SHARE IT.
Vidím tu banner na Twitter,Neznám prakticky nikoho, kdo by nebyl na FB, ale na druhou stranu nikoho kdo by navštěvoval Twitter… Chodí tam někdo z vás?:)
Myslím, že moc lidí, minimálně z čr, tam nechodí.
Škoda, že to není na FB.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.