Help for English

Georgia - vzpomínka

 

Chtěla bych vyjádřit velký smutek nad zprávou o úmrtí paní Georgie. Byla pro mě/nás velkým vzorem, měla můj velký obdiv, s jak velkým elánem se pouštěla do učení, její neskutečný optimismus a životní síla, nadšení a radost.Byla takovým sluníčkem těchto stránek. Nikdy jsme se sice neviděly, ani si nepsaly, ale přesto jsem cítila, jak je mi blízká. Paní Georgio, budete nám neskutečně chybět. Děkuji, že jsem Vás mohla přes tento web „poznat“.

Taky mě tahle zpráva šokovala. Mrzi mě, že jsme se nemohli potkat osobně na setkáních HFE, ačkoliv ona si vždy tolik přála zúčastnit se. Její přístup ke studiu angličtiny a ohromný entusiasmus byl příkladný a její komentáře tu budou určitě chybět.
Vždyť je to ještě nedávno, co se zde radovala z úspěchů své neteře na Australian Open :-(

její odhodlání a radost z učení mě velmi oslovila a daly mi poznat že angličtina může být i koníček.

R.I.P.: May she rest in peace and love.

Myslím, že paní Georgia bude chybět všem. Mně teda strašně moc :-(

Nemohl jsem tomu uvěřit, když jsem čet Markův report. Každý den jsem si s radostí čet, co je nového na webu, a najednou taková zpráva jako blesk z čistého nebe. Nikdy jsme se osobně nesetkali, ale přes tyto stránky jsem si ji velmi oblíbil. Takový „nejmilejší“ uživatel webu bych řek.
Nikdy nezapomenu na její radost, když vyhrála pobyt v Cambridge. Myslím, že zrovna jí jsme to přáli všichni…

R.I.P.

Georgia=pilná, vtipná, nadšená , všechny vás měla moc ráda a neustále o vás mluvila. Tímto webem žila a to doslova.Angličtina, učení, diskuse s vámi, s panem Markem, moc to pro ni znamenalo.

Komentáře výše shrnují snad vše, co bych také napsal. Ani já jsem se s ní osobně nesetkal, ale těšil jsem se na případné setkání na budoucím srazu, škoda, že jí to nevyšlo v minulých letech. Kromě vyhraného pobytu v Cambridge, Georgia vyhrála i soutěž o seriál Supernatural, který ji udělal nesmírnou radost a myslím, že si obě výhry zasloužila oprávněně.

Stejně jak píší ostatní, Georgia byla nejnadšenější co se týká angličtiny. Neustále se učila, opakovala, nebála se učit něčemu nového ve svém věku. A to se velmi cení! Jsem si jistý, že na Georgiu budeme vzpomínat ještě dlouho a těžko se někomu stane, že by na ni zapomněl.

Rest in peace.

Stále se tu cítím spíš nová a nerozkoukaná, co se lidí týká. Georgiu ale nejde přehlédnout.:-) Člověk ji na HFE nachází všude, a ve chvíli, kdy zde už fyzicky není, jsem ráda, že zde zanechala tak velkou stopu.
R.I.P.

Tato zpráva se mě hluboce dotkla. Nikdy jsem se s p.Georgií nesetkala než prostřednictvím těchto stránek. A najednou tu není. Ještě mi to asi nedochází, ale páteční večer už pro mě bude velmi smutný. Bude mi tu stále chybět – její optimismus i nadšení pro každou věc. Ztráta každého milého člověka prostě nelze popsat slovy…

Paní Georgia budete mi tady opravdu velice chybět. Ani já jsem Vás osobně nepoznala, ale byla jste mi velmi sympatická od prvního příspěvku :-). Po čase jsem si Vás oblíbila a byla jste pro mě dobrou duší tohoto webu. Nikdy byste nevěřila kolik lidí jste dokázala ovlivnit a kolik slz teď pro Vás roní „anonymní“ navštěvníci HFE. Thank you and rest in peace forever.

čtu to stále dokola abych tomu vůbec uvěřil… nejnadšenější „žačka“ zde na HFE… Tolik optimismu z ní sršelo, vzpomínám jak jsme se trochu (v dobrém) poškorpili na téma lenost vs obtížné učení se po padesátce… jak rád bych ještě jednou dostal „vynadáno“ za lenost…
Děkujeme že jste tu s námi byla.

:-( :-( :-( miss her :-( :-( :-(

Jestli existuje nebe pro angličtináře, tak už peskuje třeba pana C.E. Eckersleyho ať jí dává lekce. Že teď už má konečně čas jenom na svoji milovanou angličtinu!

Smutnit by nás nenechala, tak v tom jedeme i za ni.
Let's study, let's teach!
K.

Šok!
Marek a Roman nám na HFE rozdávají vědomosti,
Georgia nám rozdávala optimizmus, motivaci, úsměv, povzbuzení, pobavení, často nutila i k zamyšlení. Někdy když jsem viděl její dlouhý komentář, tak jsem si řekl „jééé, tohle se mi nechce všechno číst…p. Georgia se zase nějak rozepsala…“, ale nakonec jsem si ten komentář přečetl a nikdy jsem toho nelitoval. Vždy mě nějakým způsobem povzbudil, rozesmál, zlepšil náladu…
Lidí s takovým elánem jaký měla ona je ve světě strašně za potřebí!
Bude mi chybět…

asi tyden jsem na HFE nebyl nijak aktivni a necetl si dikuzni forum az dnes a takovy sok…

urcite si vzpominate, jak asi pred mesicem pani georgia psala prispevek o tom, jak jeji neter petra kvitova vyhrala tenisovy turnaj v australii. jelikoz se zajimam o tenis, tak jsem ji hned napsal soukromou zpravu, ve ktere jsem ji psal neco na zpusob, ze moc gratuluju atp atp. a pani georgia se mi hned ochotne nabidla, ze pokud budu chtit, ze mi muze poslat fotku s podpisem jeji netere a tak taky udelala. takze ted se divam na tu fotku a jen nevericne kroutim hlavou…jak jsem tu fotku dostal tak jsem pak hned pani georgii psal dekovnou zpravu s tim, ze na pristim srazu HFE se urcite nejak „vyrovname“. bohuzel k tomu tedy uz nedojde.....

Dovolte abych se připojila s vyjádřením upřímné soustrasti. Ačkoliv jsem tyto stránky začala navštěvovat teprve nedávno, a ne vždy se přihlásím, pořád si čtu i komentáře. Paní Georgia opravdu nešla přehlédnout, byla pro mě milou a stálou součástí. Bylo moc příjemné ji tady vídat… sbohem a šťastnou cestu…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.