Help for English

BEC

 

Ahoj, chtěla bych se zeptat, které učebnice jsou pro BEC nejlepší. Je jich tolik, že nevím, jaké si vybrat. Taky nevím, jakou úroveň si vybrat, mám FCE, ale v prosinci jsem bohužel neudělala CAE. Chtěla bych zkusit Higher, ale nevím, jestli to na mě zatím není trochu moc. Díky moc za rady.

No jestli si neudělala CAE, tak bych se do Higher rozhodně nepouštěl. A možná zatím ani ne do toho BEC, i když nevím na jaké to je úrovni, jestli B1? Ale tím, že je to odborná, obchodní AJ tak to může být docela zrádné :)

Zdravim, take bych se chtel zeptat, nejlepe nekoho, kdo ma osobni zkusenosti s BEC. Mam za sebou uspesne CAE, momentalne studuji VS a VOS ekonomickeho zamereni a chtel bych se pripravit na zkousku BEC. Uvazuji o zvoleni urovne a nejsem si jisty, Vantage mi nepripada jako dostatecna vyzva, k Higher mam celkem respekt, hlavne jsem slysel ze u writingu se predpoklada nejaka praxe z oboru. Mohl by mi nekdo poradit, nejlepe prispet vlastni zkusenosti s BEC, pokud mozno s Higher? :) V cem je treba nejvetsi orisek, jestli je to business vocabulary, atd.? :) Diky..

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.