Probíhám Váš web a zjišťuji, že spousta věcí, které mě zajímají, již tu jsou.Trochu v tom plavu a potom dávám otázky, se kterými bych Vás nemusela zatěžovat, kdyby Vaše témata nebyla tak rozsáhlá. / Což je dobře,/ Přemýšlím, že bych si založila vlastní přehled o Vašich tématech, ale nevím jak na to. Vaše mapa webu informuje o tématech, ale mě unikají věci, již dříve řečené. – aktivně se Vám věnuji cca 1.5 měsíce.přitom mi unikají příspěvky z dřívější doby – Teď si je uhlídám!!! Je to super, ale já bych přivítala určitý chronoligcký řád, který by určil místo toho kterého příspěvku / Abecední, téma atd/. A to jen „heslem“, není třeba to „okecávar“, máte to vymakané, ale kdo přijde na Váš web, tak než všechno to zajímavé a zábavné a suprovní projde, tak i zapomene, co vlastně hledá. Jednoduchý abecední seznam by prospěl. Nerozumím programování a nevím, jak je to složité, ale Vaše stránky existují 2 roky ne -li více a já jsem, za dva měsíce stihla sotva polovinu. Stále, jak jsem poznala něco přibývá, a ani Vy pane magistře nemůžete stále odpovídat jen na odkazy toho, co bylo už napsáno, /Můj případ/ Zajímají mne i názory druhých, protože i z těch lze čerpat inspiraci.Stránky webu by mohly obsahovat pouze v heslech, co který přípěvek obnáší / pro pravidelné návštěvníky/. Nevím, jestli jsem se vyjádřila přesně, ale mám Vás od listopadu mezi „zajímavými“ a od ledna mezi VIP.