Help for English

Konverzace v Třebíči

Ahoj, nevím jak velká šance je na tomto fóru někoho najít, ale alespoň to vyzkouším.

Právě jsem se vrátil z kurzu angličtiny a rád bych dál pokračoval v procvičování konverzačních schopností. Chtěl bych vytvořit skupinu lidí z Třebíče nebo blízkého okoli, kteří by se pravidelně či nepravidelně scházeli a povídali si anglicky. Velmi by se mi líbilo, aby to bylo trochu organizované a výukové, tzn., že by se na každé schůzce mohlo konverzovat na předem určené téma a zároveň přitom používat patřičnou slovní zásobu, kolokace, idiomy, frázová slovesa. Důraz by byl na praktické použítí. Cílová skupina jsou studenti na úrovní INTERMEDIATE ⇒ ADVANCED (bez omezení věku).

Účast na schůzkách by samozřejmě byla nepovinná a bezplatná. Četnost a koncepce schůzek by byla na dohodě. Rád bych za tím viděl nějaký přínos pro zúčastněné.
První setkání bych navrhoval na nějaké neutrální půdě, třeba v nějaké útulné hospůdce v Třebíči.

Zatím kontaktuji jen na těchto stránkách, následně oslovím i své známé ze svého jazykového kurzu.

Pokud vás tento nápad zajímá a jste z okolí Třebíče, můžete mě kontaktovat nebo prostě zanechat vzkaz na tomto vláknu.

tedaaa, škoda, Honyku, že nejsem z Třebíče a okolí! zní to moc pěkně :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.