Ahoj, doslova prepsana smska od novozelandanky tak hadejte
Mornin can u pls pass last wkx rnt money onto Brooke hes upstairs wth my chldrn he wnt b up till lunch tm lol. Ty nd cu
Ahoj, doslova prepsana smska od novozelandanky tak hadejte
Mornin can u pls pass last wkx rnt money onto Brooke hes upstairs wth my chldrn he wnt b up till lunch tm lol. Ty nd cu
Tipuju něco jako:
(Good) morning can you please pass last week rent money onto Brooke
who's upstairs with my children. He won't be up till lunch time . Try and
see you.
ty = thank you
Nechápu zkraceniny typu RNT, WTH … jedním písmenem si člověk nepomůže a času na rozluštění to může kolikrát zabrat i víc než vynechání toho 1 písmena
myslím že využívají zvuk první hlásky (rnt udělá a:rnt, wth with, wkx weeks, u wnt moje teorie pokulhává…). Ale TY bych nerozluštila. pls občas používají i češi. Každopádně je to zábava
Mě takhle někdo cokoliv psát, tak si asi najdu na dopisování někoho jiného. Lenost fakt nezná hranic…
ono je to i ekonomické – šetří to čas i peníze za smsky
Mám pocit, že američtí operátoři si za SMS nic neúčtujou
nojo, lenost už vymyslela tolik vylepšení
to austin: tak si říkám, že ta SMSka není až tak složitá – na rozdíl od SMS v budoucnosti: http://www.youtube.com/watch?…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.