Můžete prosím vyzkoušet následující dva články:
– h4e.cz/2011050701
– h4e.cz/2011071501
funguje Vám u nich zvuk? u kterých? Jaký prohlížeč používáte a jakou verzi?
Můžete prosím vyzkoušet následující dva články:
– h4e.cz/2011050701
– h4e.cz/2011071501
funguje Vám u nich zvuk? u kterých? Jaký prohlížeč používáte a jakou verzi?
Funguje u obou, IE 8.0.6001.18702
U prvního mi zvuk jede, ale u druhého už ne. Mozilla Firefox 3.6.22
U obou mi zvuk jede. Firefox 7.0
Mi teda zvuk funguje u prvního článku, druhý nehraje. Opera 10.63
Děkuji za report. Problém je zřejmě rozsáhlejší, proto jsem ho přidal do článku:
hfe.cz/2011091801
Pohybuju se v oddílu pro začátečníky a zde mě zvuk nejde u běžných vět, jde mě u úloh a u obrázků. Mám explorer.
Funguje u obou. GOOGLE CHROME 14.0.835.186
Dobrý večer,
u prvního článku mi zvuk nefunguje, ale u druhého ano.
Používám Explorer.
Dobrý večer,
tak jsem naistalovala Google Chrome a zvuk funguje. Děkuji za inspiraci, kterou
jsem nalezla v příspěvku"stajny.a"
Dobrý den,
dnes nefunguje zvuk ani v Exploreru, ani v Google Chromu.To mě strašně
mrzí, protože tyto stránky mi moc pomáhají.
Stále mi nefunguje zvuk – stažený flash player nejde spustit hláška : Ceriticate authentication failed please re istall to correct the problem. Po přeinstalování stejně pořád to samé… Můžete mi nějak Vaše stránky znovu zprovoznit jsem na nich dost závislá Předtím bylo vše naprosto výborné.
Aby zde nezůstalo bez odpovědi doplním, že s uživatelkou „botta“ řešíme zvuk přes soukromé zprávy a pokud se nepletu, tak uživatelka „fifik“ pak psal, že zvuk v Chrome funguje.
Pokud má ještě někdo potíže s přehráváním zvuku, tak mi prosím napište.
Dobrý den přeji, nefunguje mi zvuk, nainstalovala jsem novou verzi dle rady P.Hudíka ale nejde stále. Prosím o pomoc, potřebuji hlavně slovník
díky moc
Dobrý den,
jaký prohlížeč používáte? pokud používáte IE – můžete prosím vyzkoušet přepnout IE do kompatibilního zobrazení? (tlačítko se nachází napravo od adresního řádku).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.