Help for English

vada zvuku

Můžete prosím vyzkoušet následující dva články:

– h4e.cz/2011050701

– h4e.cz/2011071501

funguje Vám u nich zvuk? u kterých? Jaký prohlížeč používáte a jakou verzi?

Funguje u obou, IE 8.0.6001.18702

U prvního mi zvuk jede, ale u druhého už ne. Mozilla Firefox 3.6.22

U obou mi zvuk jede. Firefox 7.0

Mi teda zvuk funguje u prvního článku, druhý nehraje. Opera 10.63

Děkuji za report. Problém je zřejmě rozsáhlejší, proto jsem ho přidal do článku:

hfe.cz/2011091801

Pohybuju se v oddílu pro začátečníky a zde mě zvuk nejde u běžných vět, jde mě u úloh a u obrázků. Mám explorer.

Funguje u obou. GOOGLE CHROME 14.0.835.186

Dobrý večer,
u prvního článku mi zvuk nefunguje, ale u druhého ano.
Používám Explorer.

Dobrý večer,
tak jsem naistalovala Google Chrome a zvuk funguje. Děkuji za inspiraci, kterou jsem nalezla v příspěvku"staj­ny.a"

Dobrý den,
dnes nefunguje zvuk ani v Exploreru, ani v Google Chromu.To mě strašně mrzí, protože tyto stránky mi moc pomáhají.

Stále mi nefunguje zvuk – stažený flash player nejde spustit hláška : Ceriticate authentication failed please re istall to correct the problem. Po přeinstalování stejně pořád to samé… :-( :-( Můžete mi nějak Vaše stránky znovu zprovoznit jsem na nich dost závislá :-) Předtím bylo vše naprosto výborné.

Aby zde nezůstalo bez odpovědi doplním, že s uživatelkou „botta“ řešíme zvuk přes soukromé zprávy a pokud se nepletu, tak uživatelka „fifik“ pak psal, že zvuk v Chrome funguje.

Pokud má ještě někdo potíže s přehráváním zvuku, tak mi prosím napište.

Dobrý den přeji, nefunguje mi zvuk, nainstalovala jsem novou verzi dle rady P.Hudíka ale nejde stále. Prosím o pomoc, potřebuji hlavně slovník

díky moc

Dobrý den,

jaký prohlížeč používáte? pokud používáte IE – můžete prosím vyzkoušet přepnout IE do kompatibilního zobrazení? (tlačítko se nachází napravo od adresního řádku).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.