Help for English

FCE prosinec 2011

Ahoj, prosinec se kvapem blíží a já se chystám na FCE, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo stejně „postižený“… :-) Začínám být docela nervózní, znáte to… :shock:

Hmmm… tak to vypadá, že jsem jediná, kdo se letos před Vánocemi odhodlal… :-(

nejses jedina, taky jdu (olomouc)

Konečně! Už jsem začínala mít depku… :-( Já v Praze. Ty tady ale nejsi nováček, viď? V nějaké diskuzi už jsem na Tvoje jméno narazila. A chodíš někam na kurz? Já si platím hodiny s lektorkou a je to docela intenzivní. Akorát teď před Vánocema toho mám až nad hlavu i bez FCE, takže budu ráda, až to budu mít z krku… 8-)

:) už tady jsem nějakou dobu registrovanej, ale na žadnej kurz nechodim, preferoval jsem hlavne samostudium, a mam toho taky celkem dost, ted se alespon snazim stihnout nejaky testy doma nebo si zkouseim speaking u obrazku atd.
Taky budu rad až to budu mit za sebou,
nejlepsi je, ze diky FCE budu mit lehci maturitu, ted kdo ma z nasi skoly FCE musi napsat u skolni maturity jenom test, coz je nejvic pohodovy

Neni ještě víc pohodovější udělat si B1 úroven u maturity než dělat FCE? :)

:-D je, ale skola bere misto maturity pouze FCE, certifikaty pro B1 bere pouze pro nemcinu a francouzstinu

Done, kdy děláš speaking? Já v sobotu desátého. Nejvíc se bojím popisu obrázků. To je zabiják! :-( Jinak listening a reading jsem měla vždycky docela v pohodě, use of english zrádnej podle toho, jak se mi trefí do mých znalostí, writing mám docela natrénovanej. :?

:), ja delam speaking tedka v sobotu, nejvic nemam rad reading, verim si na use of english a listening, ten speaking bude zajimavej, slovni zasobu atd mam dost dobry, ale nekdy proste netusim co k tomu obrazku rict, takze uvidime, writing nijak netrenuju, ale doufam ze to nejak sepisu, v pondeli si jeste proctu ukazkovy slohovy utvary a v utery jdem na to :-D

:-D já se teda přidám, zítra speaking brno, třepu se a su na pokraji nervovýho zhroucení:-D už ať je středa…

Jé, to se vlastně máte, že budete mít v úterý už všechno za sebou. :-) Budu moc držet pěsti a očekávám podrobný report o tom, jak to probíhalo. :o

:-D, už se dost těšim až to budu mit za sebou, protoze i priprava mi bere celkem dost casu, zkousim testy atd, takze to bude uleva az to skonci :)

:-D asi tak…ale místo, abych měla klid, tak se budu muset vrhnout na všechno, co sem do teď zanedbávala, především ve škole:-S Každopádně good luck, já to vidím tak, že dneska asi neusnu :oops:

Mimochodem – co si berete na sebe? Džíny? Nebo něco slavnostnějšího? :?:

taky sem nad tím přemýšlela…lidi na videích vypadají oblečení naprosto casual, tak beru džíny a nahoru trošku slušnější svetr…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.