Ahoj, prosinec se kvapem blíží a já se chystám na FCE, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo stejně „postižený“… Začínám být docela nervózní, znáte to…
Ahoj, prosinec se kvapem blíží a já se chystám na FCE, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo stejně „postižený“… Začínám být docela nervózní, znáte to…
Hmmm… tak to vypadá, že jsem jediná, kdo se letos před Vánocemi odhodlal…
nejses jedina, taky jdu (olomouc)
Konečně! Už jsem začínala mít depku… Já v Praze. Ty tady ale nejsi nováček, viď? V nějaké diskuzi už jsem na Tvoje jméno narazila. A chodíš někam na kurz? Já si platím hodiny s lektorkou a je to docela intenzivní. Akorát teď před Vánocema toho mám až nad hlavu i bez FCE, takže budu ráda, až to budu mít z krku…
už tady jsem
nějakou dobu registrovanej, ale na žadnej kurz nechodim, preferoval jsem
hlavne samostudium, a mam toho taky celkem dost, ted se alespon snazim stihnout
nejaky testy doma nebo si zkouseim speaking u obrazku atd.
Taky budu rad až to budu mit za sebou,
nejlepsi je, ze diky FCE budu mit lehci maturitu, ted kdo ma z nasi skoly FCE
musi napsat u skolni maturity jenom test, coz je nejvic pohodovy
Neni ještě víc pohodovější udělat si B1 úroven u maturity než dělat FCE?
je, ale skola bere misto maturity pouze FCE, certifikaty pro B1 bere pouze pro nemcinu a francouzstinu
Done, kdy děláš speaking? Já v sobotu desátého. Nejvíc se bojím popisu obrázků. To je zabiják! Jinak listening a reading jsem měla vždycky docela v pohodě, use of english zrádnej podle toho, jak se mi trefí do mých znalostí, writing mám docela natrénovanej.
, ja delam speaking tedka v sobotu, nejvic nemam rad reading, verim si na use of english a listening, ten speaking bude zajimavej, slovni zasobu atd mam dost dobry, ale nekdy proste netusim co k tomu obrazku rict, takze uvidime, writing nijak netrenuju, ale doufam ze to nejak sepisu, v pondeli si jeste proctu ukazkovy slohovy utvary a v utery jdem na to
já se teda přidám, zítra speaking brno, třepu se a su na pokraji nervovýho zhroucení:-D už ať je středa…
Jé, to se vlastně máte, že budete mít v úterý už všechno za sebou. Budu moc držet pěsti a očekávám podrobný report o tom, jak to probíhalo. :o
, už se dost těšim až to budu mit za sebou, protoze i priprava mi bere celkem dost casu, zkousim testy atd, takze to bude uleva az to skonci
asi tak…ale místo, abych měla klid, tak se budu muset vrhnout na všechno, co sem do teď zanedbávala, především ve škole:-S Každopádně good luck, já to vidím tak, že dneska asi neusnu
Mimochodem – co si berete na sebe? Džíny? Nebo něco slavnostnějšího? :
taky sem nad tím přemýšlela…lidi na videích vypadají oblečení naprosto casual, tak beru džíny a nahoru trošku slušnější svetr…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.