Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké OSOBNÍ zkušenosti s s výuk. programem Taxus Learning. Pište prosím, jen pokud jste sami vyzkoušeli. Myšlenka tohoto výukového programu se mi libí a docela rád bych ho zkusil.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké OSOBNÍ zkušenosti s s výuk. programem Taxus Learning. Pište prosím, jen pokud jste sami vyzkoušeli. Myšlenka tohoto výukového programu se mi libí a docela rád bych ho zkusil.
Taxus learning jsem měl půjčené a po týdnu jsem s díky vrátil, již
první věta, cituji: „V ten první lekce my budeme potkat ten Walter
rodina“ mne odrovnala a to jsem příznivcem učení se v kontextu
(větách).
Zkuste kouknout na učebnici „English All Around“ (Alena Kuzmová), nebo
učebnici od Nepustila – odkazy by měly být zde: http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?….
Díky za tip na učebnice. Ale podle textu distributora je právě takovéto „zkomolování“ to, co převyšuje Taxus nad ostatní učební materiály, a proto bych potřeboval vědět, jestli to s „V ten první lekce my budeme potkat ten Walter rodina“ vydržel někdo déle než týden.
Mam znameho ktery se podle toho poctive ucil nepretrzite 10 mesicu, pak s tim prestal a netreba to komentovat si myslim.
Je to obchodní trik – podvod. Žádné zázračné metody výuky angličtiny neexistují.
Podvod je silné slovo, znám člověka co ji používá, samozřejmě jako
doplněk ke standardní učebnici.
Pro mne to však není, já když uslyším v nahrávce větu „V první
lekci se seznámíme s Waltrovou rodinou“ tak si zastavím přehrávač a
jsem schopen přeložit v anglickém slovosledu. Když slyším tutéž větu
tak jak je psáno výše a zastavím přehrávač tak ji nejsem schopen
zopakovat ani česky.
Solidní firmy poskytují vzorek knihy či nahrávky zdarma k vyzkoušení,
nevím jak je to v tomto případě.
Souhlasím s Pildou žádné zázračné metody neexistují.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.