Help for English

C@G - listening test

Nějak se neorientuju v části listening pro B2 :? http://www.cityandguildsenglish.com/page/17

V 1 chtějí nejlepší možnou odpověď na nějakou situaci (unfinished conversations) – ale tu situaci si mám asi domyslet :?: Totéž s příkladem: říkají, že se na něj máme podívat, ale já ho nikde nemůžu najít

Poradí mi někdo co se jaksi žádá?

Co se týče Vaší první otázky – uslyšíte kousek konverzace, která záměrně nebude dokončená, a Vy máte z těch nabízených možností vybrat tu, která se nejlépe hodí jako odpověď/pokra­čování.

Vzhledem k tomu, že jde o třířádkové konverzace a ve správných odpovědích jsou možnosti a), b), c) a d), tak si myslím, že tam ty možnosti odpovědí prostě nejsou uvedeny a máme k dispozice jen ten poslech.

Edit: Tak záhada rozluštěna.

už jsem „doma“ – je to na jiném papíru :shock: :-D

Na té stránce jsou 4 poslechové soubory (audio file 1–4) a ke každému je tam přepis poslechu (listening script), testové otázky (sample paper) a klíč (answers set).
Doufám, že se potom podělíte o dojem z C&G – uvažuju, že bych to taky zkusila. Good luck!

ó jak se mi ulevilo, když jsem objevila, že nevolím odpověď z toho rozhovoru (v listening script). Myslela jsem si, že nějaký rozhovor proběhl a my si máme domyslet jaký byl a podle toho zvolit správnou odpověď – pořád mi to nesedělo, a on to byl rozhovor. :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.