maturita písemná práce

U cvičného zadání v písemné maturitní práci základní úrovně mám popsat, že jsem na jazykovém kurzu a odpoledne jsem si zapomněl v učebně tašku a později už tam nebyla. Mám napsat oznámení o rozsahu 60 slov, ale nevím si s tím rady, jaký styl psaní zvolit nebo co dodržovat, mohl by mi někdo poradit?

hej kamooo pokud nejsi muj spoluzak =D tak tomu neverim… presne tohle tema jsme psali vcera ve skole jen tak pro zabavu ;p

Ucitel nam rekl, ze podle formalnosti by to mohlo byt pul na pul… takze asi zadne gonna / wanna / gotta atd… ale mohlo by se objevit zkraceniny – I'm, I've got, She'd…

Ja zacal nadpisem – WANTED BAG nebo neco takovyho… a potom jsem popsal kde a kdy jsem ji ztratil, potom ty blaboly ze je pro me dulezita.. potom jsem ji popsal – barva, velikost, tvar,… a potom jsem nechal na me kontakt – mobil, email blablabla… oznameni jsem ukoncil ze pokud najdete moji tazku, napiste mi… Thank you ;p

Doufam, ze ti to takhle staci =D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.